≫ 

Rašford opalio sa 30 metara iz slobodnjaka i srušio Čelsi u Londonu

Đavoli slavili sa 2:1 na Stamford Bridžu

  • 2
FK Mančester junajted Foto: AP/Tanjug

Markus Rašford je junak Manečster junajteda! Napadač Đavola je postigao oba gola u pobedi na Čelsijem i odveo je svoj klub u narednu rundu Liga Kupa - 2:1 (1:0)!

Junajtedova ''desetka'' je najpre u 25. minutu pogodila iz penala, da bi u 73. postigao spektakularan gol za pobedu. Prethodno je Bačuaj u 61. izjednačio rezultat.

Elem, da se vratimo na Rašforda...

Napadač Junajteda je namesto loptu na nekih 30 metara od gola Kabaljera, bio je to slobodan udarac, a onda je usledio projektil koji se ne brani na opštu radost igrača i navijača Đavola koji su vezali i treći uzastopni trijumf u gostima.

Prethodno su dobili Partizan u Ligi Evrope, zatim Norič sa 3:1 u PL, sada i Plavce kojima su i u 1. kolu šampionata naneli poraz. Doduše, taj je bio teži (4:0).

U narednu rundu je prošao i Liverpul koji je posle 5:5 sa Arsenalom Tobdžije izbacio na penale. Dakje je otišla i Aston Vila pbedom nad Vulverhemptonom od 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kosmos

    30. oktobar 2019 | 23:49

    Alonso je sam srusio chelsi dva puta pogresio i napravio penal i slobodnjak i bam gotovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA