Silni milioni stižu na "Maksimir": Atletiko će prvi do Olma, transfer dogovoren za januar

Španac pred odlaskom sa "Maksimira"

  • 19

Zagrebački Dinamo će, ako je verovati španskim medijima, ove zime ostati bez svog najboljeg igrača Danija Olma, kome je izgleda "suđen" povratak u maticu. Izdanak Barsine "La Masije" u fokusu je Atletiko Madrida koji će već u predstojećem prelaznom roku insistirati na transferu.

Olmo je od 2014. godine u taboru "modrih", prethodne dve sezone izrastao je u vanserijskog igrača, klasu je potvrdio u Ligi šampiona, što mu je bio i poslednji pravi test za potencijlne poslodavce.

Reprezentativac "furije" je, očito, i pre bravura u elitnom takmičenju bio dovoljno ubedljiv za Madriđane, koji će, kako se dalje navodi, krenuti po igrača sa ponudom koja neće prelaziti 35 miliona evra.

Iz Dinama su nekoliko puta naglasili da Olma neće dati "ispod cene", a ona je 40 miliona evra, međutim sa eliminacijom iz Lige šampiona, ali i ponudom Madriđana koja stiže, Zagrepčani će morati da preispitaju pregovaračku poziciju.

Predstojeći prelazni rok je, čini se, idealna prilika da se završi posao: Dinamo je eliminisan iz Lige šampiona, Olmo je dostigao maksimalnu cenu u Zagrebu, zasitio se iste sredine koju je, uzgred, i prerastao, pa se Atletiko nameće kao najbolja moguća solucija za nastavak karijere.

Majstorski gol olma protiv sitija je, po svemu sudeći, bio njegov poslednji evropski za Zagrepčane.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrt

    12. decembar 2019 | 20:45

    Olmo vredi kao ceo tim CZ😂😂

  • Kimi

    12. decembar 2019 | 22:22

    Vauuuu.. i ispadnu iz LS iz boranija grupe.. dzabe im sve to, tih tkzv 40 mil će Mamić da uzme za sebe ;)

  • DDF

    12. decembar 2019 | 22:43

    Dinamo od igranja lš i prodaje igrača zaradice izmedju 60-70 miliona evra,dok se vi i dalje prepucavate ko je od večitih"bolje prosao u evropu"😏😏😏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA