≫ 

Transferi: Totalna ludnica pred poslednji dan, potpisali Sadik, Pjontek, Alkaser, Smolov, Rouz, Roho

Budite sa nama i sutra kada ćemo u celodnevnom blogu na Telegraf Sportu ispratiti sam finiš zimske pijace

  • 18
umar sadik Foto: MN Press

Najvažnije vesti za 30. januar:

* Filip Malbašić prešao iz Tenerifea u Kadiz

* Rikardo Rodrigez prešao iz Milana u PSV

* Andrea Petanja se preselio u Napoli iz SPAL-a

* Deni Rouz je prešao iz Totenhema u Njukasl

SAZNAJEMO: Partizan ima novog desnog beka

* Fjodor Smolov prešao iz Lokomotive u Seltu iz Viga

* Sander Berge prešao iz Genka u Šefild junajted

* Alesandro Florenci prešao iz Rome u Valensiju

* Pako Alkaser je novi fudbaler Viljareala

* Kšištof Pjontek prešao iz Milana u Hertu

SAZNAJEMO: Petar Škuletić nastavlja kraijeru u Turskoj

* Bruno Fernadeš zvanično u Mančester junajtedu

SAZNAJEMO: Partizan je otkupio Umara Sadika od Rome

* Havijeru Pastoreu propao transfer zbog koronavirusa

* Olivije Žiru na pragu Lacija

* Markos Roho prešao u Estudijantes iz La Plate

* Partizan neće dovesti Uroša Vitasa

* Zvezda prodaje dvojicu igrača do kraja prelaznog roka

* Podens prešao iz Olimpijakosa u Vulverhempton

TOK DANA

23.00 - Izgledalo je da je Barselona rešenje za špic napada na kraju pronašla u Kini, to je trebalo da bude Sedrik Bakambu, nekadašnji napadač Viljareala koji nastupa za Peking Guan. Međutim, transfer je propao, a napadač stigao da se našali na svoj račun na Tviteru.

22.44 - BLIZU JE! Hrvatski vezista Marko Pjaca trebalo bi da pređe iz Juventusa u Anderleht na pozajmicu do kraja sezone s pravom otkupa.

22.30 - Roma želi da dovede zamenu za Edina Džeka do isteka pijace sutra u ponoć, a to bi mogao da bude mladi napadač Andrea Favili iz Đenove koji se nije prolsavio od dolaska iz Juventusa prošlog leta za 12 miliona evra.

22.15 - ZVANIČNO! Srpski internacionalac Filip Malbašić prešao je iz Tenerifea u Kadiz na pozajmicu do kraja sezone.

22.00 - Brajton na sve načine pokušava da dovede svog igrača!? Zvuči ludo, ali Galebovi ne mogu da se dogovore sa Bokom oko prevremenog raskida pozajmice veziste Aleksisa Makalistera kojeg su platili Argentinos Juniorsu 8 miliona evra prošlog leta.

21.53 - Benfika želi da iskoristi probleme sa koronavirusom kako bi dovela pojačanje. Radi se o reprezentativcu Portugalije Dijegu Sousi (inače Brazilcu) koji se nalazi na izlaznim vratima kineskog Šenžena.

21.45 - DOGOVORENO! Napadač Sao Paula Entoni (19) prelazi u Ajaks. Holandski šampion će odmah platiti 15 miliona evra, ali i ustupiti veći procenat od buduće prodaje drugog fudbalera Davida Neresa. Stvarno čudan posao...

21.40 - Vest Hem želi da preotme Kristal Palasu Džeroda Bouvena, ali ne može da ga otkupi odmah, već nudi Halu pozajmicu s obaveznim otkupom na leto. Drugoligaš nema ništa protiv, stalo mu je da dobije 20 miliona evra, makar i u junu, ako ne može sada.

21.33 - Atletiko Madrid užurbano traži zamenu za Edinsona Kavanija, a sada je želja Janik Ferira Karasko iz kineskog Dalijana, iako Rafa Benitez još uvek nije doneo odluku da li želi da ga proda.

21.29 - Mančester junajted traži napadača, a poslednjih sati mu je ponuđen i Brazilac Vilijan Žoze i to na pozajmicu s otkupom na kraju sezone. Podsetimo, Totenhem je već odustao od dovođenja napadača Sosijedada jer su Španci tražili 30 miliona na pregovorima.

21.20 - Evo i detalja za Emrea Džana koje smo obećali. Italijani pišu da će ga Borusija na leto otkupiti za čak 30 miliona evra od Stare dame, a da Nemac menja tim kako bi se nametnuo seleketoru Levu za Evropsko prvenstvo.

21.15 - ZVANIČNO! Levi bek Gaetan Bong (31) prešao je iz Brajtona u Notingem Forest.

21.10 - Još jedan "Here we go" od Romana koji će obradovati navijače Milana. Rosoneri su završili transfer levog beka Vigana Entonija Robinsona. Čekamo detalje...

21.00 - ZVANIČNO! Rikardo Rodrigez je novi fudbaler PSV Ajmndhovena. Stigao je iz Milana na pozajmicu od miliona evra uz obavezan otkupa za 5 miliona na kraju sezone.

20.45 - Italijanski novinar Fabricio Romano najavljuje transfer Emrea Džana iz Juventusa u Borusiju Dortmund u narednih nekoliko sati. Kaže da je sve dogovoreno i da se Nemac seli na Vestfalen na pozajmicu s obaveznim otkupom, uz ono njegovo "Here, we go".

20.33 - ZVANIČNO! Timi Abraham, mlađi brat napadača Čelsija Tamija, prešao je iz Fulama u Bristol Rovers na pozajmicu do kraja sezone.

20.25 - ZVANIČNO! Andrea Petanja je novi fudbaler Napolija. Njega su Napolitanci otkupili od SPAL-a za 17 miliona evra, a zatim pozajmili timu iz Ferare do kraja ove sezone.

20.11 - Atalanta ne misli da stane sa pojačanjima danas, pa će uskoro otkupiti i veznog fudbalera Nice Adriena Tanezea za obeštećenje od 8 miliona evra.

20.00 - ODBIJENO! Đenova ne želi da pusti Gorana Pandeva u Inter, pa će se Neroazuri okrenuti Islamu Slimaniju koji pregovara i sa Mančester junajtedom.

19.50 - DOGOVORENO! Salcburg je doveo zamenu za Erlinga Halanda i to mladog napadača Bazela Nou Okafora koji stiže za 12 miliona evra i bonuse.

19.35 - SAZNAJEMO: Partizan ima novog desnog beka, Savo Milošević vratio s pozajmice dete Partizana

19.30 - ZVANIČNO! Deni Rouz je novi fudbaler Njukasla. Stigao je iz Totenhema na pozajmicu do kraja sezone, a kako mu u junu ističe ugovor u Londonu mbiće slobodan da promeni klub bez obeštećenja.

19.15 - Posle Kšištofa Pjonteka i Metus Kunja će stići u Berlin. Herta će platiti 15 miliona evra Lajpcigu za brazilskog napadača, a posao će biti realizovan do sutra uveče.

19.00 - ZVANIČNO! Napadač moskovske Lokomotive Fjodor Smolov prešao je u Seltu iz Viga na pozajmicu do kraja sezone.

18.55 - PAŽNJA! PAŽNJA! Telegraf Sport je ekspresno proverio navode makedonskih medija o interesovanju Crvne zvezde za štopera Vardara Mladenovskog i kako nam je rečeno iz izvora bliskih srpskom šampionu niko u klubu s Marakane ne razmišlja trenutno o ovom momku.

18.45 - ZVANIČNO! Norveški vezista Sander Berge prešao je iz Genka u Šefild junajted za 25 miliona evra i potpisao ugovor do juna 2024.

18.40 - ZVANIČNO! Alesandro Florenci je novi fudbaler Valensije. Stigao je iz Rome na pozajmicu do kraja sezone bez dogovorenog otkupa.

18.35 - ZVANIČNO! Pako Alkaser je novi fudbaler Viljareala. Stigao je iz Borusije iz Dortmunda za 25 miliona evra i potpisao ugovor do 2025. godine.

18.30 - Makedonski portal Sport media objavio je da se rukovodstvu Crvene zvezde svideo mladi štoper Vardara Mario Mladenovski (19) na jučerašnjem prijateljskom meču i da su se raspitivali za njega.

18.23- ZVANIČNO: Kšištof Pjontek je novi napadač Herte. Stigao je iz Milana za 27 miliona evra plus bonuse i potpisao višegodišnji ugovor. Uzeo je dres sa brojem sedam. 

18.10 - SAZNAJEMO: Petar Škuletić nastavlja kraijeru u Turskoj

18.00 - ZVANIČNO! Bruno Fernandeš je novi fudbaler Mančester junajteda. Stigao je iz lisabonskog  Sportinga za 55 + 25 (bonusi) miliona evra i potpisao ugovor do 2025. godine. 

17.42 - Dani Sebaljos neće napustiti Arsenal ove zime. Španac koji je na pozajmici iz Reala je odlučio da ostane na Emiratima i pokuša da se izbori za status prvotimca iako mu trener Mikela Arteta nije baš naklonjen.

17.30 - Napadač Njukasla Dvajt Gejl mogao bi da pređe u Notingem Forest do zatvaranja pijace sutra u ponoć. Njega je ove zime tražilo nekoliko klubova iz Čempionšipa, ali je trener Svraka Stiv Brus nedavno poručio da igrač nije na prodaju. Možda se situacija pormenila...

17.25 - ZVANIČNO! Španski defanzivac Ćema Rodrigez (27) prešao je iz Notingem Foresta u Hetafe.

17.13 - Francuski L'Ekip javlja da Edinson Kavani neće preći u Atletiko jer Madriđani ne mogu da ispune izdašne finansijske zahteve koje su Francuzi postavili. Sveci traže preko 20 miliona evra, Jorgandžije nude 18, razlika je za sada nepremostiva...

17.00 - ODBIJENO! Olivije Žiru je odbacio ponudu Njukasla da se preseli na pozajmicu na sever Engleske. To znači da je za korak bliži Laciju što najavljuju mediji iz Italije.

16.45 - Ako nekoga zanima zašto je propao transfer Brazilca Vilijana Žozea iz Sosijedada u Totenhem, da vam kažemo da su Španci tražili 30 miliona evra plus 30% od sledeće prodaje. Pride, momak pripada nekoj fantomskoj trećoj strani, pa Englezi nisu želeli da se petljaju.

16.38 - Inter poput Mančester junajteda traži napadača, a sada bi mogao da im preotme Islama Slimanija koji se vraća u Lester sa pozajmice u Monaku kako bi otišao na drugu pozajmicu.

16.30 - Atletiko Madrid ne odustaje od dovođenja Edinsona Kavanija, ali je problem što niko neće krilnog napadača Tomu Lemara što poprilično otežava transfer Urugvajca u prestonicu Španije.

16.25 - PREMIJERA! Prva fotka Bruna Fernandeša u opremi Mančester junajteda.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Miguel Pinho (@miguelrubenpinho) on

16.18 - Kristal Palas i Hal pregovaraju oko transfera Džeroda Bouvena na Selhurst Park. Orlovi će izdvojiti čak 16 miliona funti plus bonuse za jednog of najboljih fudbalera u Čempionšipu.

16.10 - SAZNAJEMO: Partizan je otkupio Umara Sadika od Rome i oborio klupski rekord! Sve detalje transfera pronađite ovde.

umar sadik Foto: MN Press

15.55 - Mančester Junajted grozničavo traži napadača, a posle gomile likova koji su prodefilovali Old Trafordom sada se spominje Salomon Rondon, Venecuelanac koji igra u kineskom Dalijanu.

15.42 - Vest Bromvič Albion je ponudio Votfordu da pozajmi vezistu iz Gvineje Bisao Domingoša Kinu (20) do kraja sezone. Momak koji je ponikao u podmlatku Benfike nije se afirmisao u redvoima Vest Hema i Votforda, a možda će kod Slavena Bilića.

15.30 - Oglasio se i Alesder Gold, londonski novinar koji prati Totenhem i pobija tvrdnje pouzdanog Skaj Sportsa da pevci žele Hojbjerga iz Sautemptona.

15.23 - PROPALO! Havijeru Pastoreu propao transfer zbog koronavirusa

15.15 - PREGLEDI! Iskusni vezista Toni Lestner (29) stigao je u Keln da finišira prelazak u redeove Jarčeva. On dolazi iz Kvins Park Rendžersa, a najbolje partije pružao je kao kapiten Union Berlina.

15.07 - Lajpcig želi da se pojača i u defanzivi do sutra uveče, a želja je Robin Koh, defanzivac Frajburga i novopečeni reprezentativac Nemačke sa kojim su pokrenuti pregovori. Momka je ove zime želela i Benfika, a klub iz Švarcvalda traži 20 miliona evra.

15.00 - Inter po svaku cenu želi napadača ove zime, i to jeftinog, a Đanluka Di Marcio kaže da bi to mogao da bude iskusni Makedonac Goran Pandev koji trenutno nastupa za Đenovu.

14.57 - Žozeu Murinju nikad dosta pojačanja, a najnovije ime koje se dovodi u vezu s Pevcima je vezista Sautemptona Pjer Emil Hojberg. Međutim, nisu jedini, pošto kapitena Svetaca i reprezentativca Danske prate Arsenal i Everton.

14.50 - ZVANIČNO! Iskusni španski vezista Esteban Granero (32) je raskinuo ugovor sa Espanjolom i prešao u redove trećeligaša Marbelje.

14.47 - ZVANIČNO! Mladi italijanski desni bek Raoul Belanova (19) prešao je iz Bordoa u Atalantu na pozajmicu s pravom otkupa za 5 miliona evra.

14.44 - BLIZU JE! Vezista Rome Stiven Nzonzi zaputio se ka Renu gde će u narednih šest meseci nastupati kao pozajmljeni igrač. On je prethodnu polusezonu proveo u turskom Galatasaraju takođe na pozajmici. 

14.35 - Pisalo se o Totenhemu i Interu, ali će Olivije Žiru na kraju završiti u Laciju. Nebeskoplavi su sve dogovorili sa Francuzem javlja Di Marcio, čeka se samo dozvola Čelsija pa da Simone Inzagi dobije vredno pojačanje u borbi za Skudeto.

14.25 - DOGOVORENO! Napadač Genka Janis Hadži, sin rumunske legende Georgea, seli se na pozajmicu u Glazgov Rendžers do kraja sezone.

14.15 - ZVANIČNO! Markos Roho je napustio Mančester junajted posle šest godina i prešao u Estudijantes iz La Plate na pozajmicu do 31. decembra 2020.

13.45 - SAZNAJEMO: Partizan neće dovesti Uroša Vitasa, pregovori su propali, a detalje možete pronaći ovde.

13.10 - Pablo Alkaser je jutros propustio trening Dormunda, čime je formalno potvrđeno da se seli u Španiju. On bi trebalo da pojača Viljareal u transferu vrednom 25 miliona evra.

12.27 - Španija bruji da Fransisko Trinsao prelazi iz Brage u Barselonu za 20 miliona evra! Ostaje da se transfer ozvaniči, a radi se o momku koji po stilu igre mnoge podseća na Kristijana Ronalda.

12.25 -ZVANIČNO! Defanzivac Totenhema Kameron Karter Vikers (22) preselio se u redove drugoligaša Lutona na pozajmicu do kraja sezone.

12.20 - ZVANIČNO! Barselona je potvrdila prelazak mladog veziste Karlesa Pereza u Romu na pozajmicu uz obavezan otkup za 10 miliona evra na kraju sezone.

12.00 - ZVANIČNO! Danijel Podens je predstavljen je u Vulvsima. Ovde će po ugovoru biti četiri i po godine, a Grcima sleduju 20 miliona evra plus bonusi

11.15 - ZVANIČNO! Gonzalo Viljar potpisao za Romu! Španski vezista je stigao iz Elčea za 4 miliona evra.

10.50 - ZVANIČNO! Fortuna iz Dizeldorfa je dovela Valona Berišu iz Lacija na pozajmicu do kraja sezone.

10.30 - Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je novinarima na pripremama u Turskoj da očekuje odlazak dvojice igrača do kraja prelaznog roka.

- Imali smo ponude da kupimo igrače, ali smo odbili neke od 28-30 godina, jer moramo malo da pružimo šansu mladima i rasteretimo budžet. Imamo ozbiljne razgovore na temi odlazaka Pavkova, Boaćija, Borjana, Bena i Degeneka. Neće svi otići, ali bi trebalo da odu dvojica - rekao je Terzić.

10.25 - Danijel Podens se oprostio od Olimpijakosa na Instagramu. Očekuje se da uskoro Vulverhempton objavi transfer vredan 20 miliona evra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Daniel Podence 🇵🇹 (@podence) on

10.00 - DOGOVORENO! Argentinski Estudijantes će dovesti tokom današnjeg dana iskusnog defanzivca Markosa Roha na pozajmicu iz Mančester junajteda.

09.45 - ZVANIČNO! Monako je kupio i vezistu Jusufa Fofanu iz Strazbura za 15 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    30. januar 2020 | 12:19

    Ti treba da odes kako ne shvatas ,sto dalje od Zvede

  • Marko

    30. januar 2020 | 11:38

    Samo Borjan da ne ode I eventualno Degenek...ostalo sve boranija

  • fss

    30. januar 2020 | 10:55

    svi mi znamo , bilo ko da ode zvezdi to nema veze.nista ne zavisi od igraca.sudije su tu da zvezdu dovedu do title,zalosno je sto onda dobijemo laznog sampiona koga svi u evropi ismijavaju i sprdaju se sa njim.tako da mogu otici svi koje ste naveli..nema to veze nisacim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA