≫ 

Zvezdin advokat: Nisam siguran da su pohapšeni svi pedofili u Srbiji, zna Vuletić o čemu pričam

"Rat" večitih odavno je prevazišao sportske okvire...

  • 31
Foto: crvenazvezdafk.com

Vest da je Upravni sud odbacio žalbu FK Partizan povodom odluke FSS da prizna Zvezdi šampionsku titulu iz 1946. godine, dodatno je uznemirila duhove u Humskoj, izazvala revolt, pa je usledila oštra poruka iz crno-belog tabora "da je mrak pred zoru najgušći..."

Pomenuti su u tom saopštenju Partizana i glavni akteri sa druge strane Topčiderskog brda, u negativnom kontekstu, direktor Zvezdan Terzić, predsednik Nadzornog Odbora Zvezde Dragan Milošević i njihove uloge u spornim delatnostima u klubu.

Dan kasnije, usledio je još jedan, možda i najžešći odgovor Zvezde na Partizanovo viđenje stvarnosti.

- Odluka Upravnog suda je još jedan dokaz da je Zvezdina titula nacionalnog ranga! Veliki mag prava u Partizanu je opet sve promašio, a toliko je bio ubedljiv da mu je tužba odbačena, odnosno nije ni uzeta u razmatranje - počeo je član UO Zvezde zadužen za pravna pitanja Nikola Dumnić.

Direktno se obratio potpredsedniku Partizana.

- U tom mraku i u toj državi o kojima govori Partizanov genije prava profesor Vuletić, njegov predsednik je glavni i odgovorni urednik jedne od najuticajnijih novina koje se zovu “Večernje novosti”, ali ni to im ne pomaže. U tom mraku država ih dva puta spašava od izbacivanja iz Evrope zbog sjajnog upravljanja nekada ozbiljnim klubom. A nisam siguran da su istražni organi u tom mraku pohapsili sve pedofile u ovoj državi. Zna dobro podpredsednik Partizana profesor Vuletić zašto ovo govorim.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    4. februar 2020 | 21:47

    To svi znaju pogotovo njegovi ucenici muskog pola

  • Naravno

    4. februar 2020 | 20:12

    Komentar govori iskljucivo o onome ko ga je napisao,niti jedan argument,niti dokaz da profa nije u pravu.Populisticka zvrljotina za decu Ultrakopa.

  • Angry

    4. februar 2020 | 19:39

    Uuuuuu ovo je bolelo... Djembeli praslin kipti od besa ali na latinskom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA