≫ 

Boaći o transferu i odlasku iz Zvezde: Za sve se pitaju njih trojica

Ganijac bi na leto mogao da napusti klub

  • 5
ričmond boaći Foto: MN Press

Ričmond Boaci je "glavom" koncentrisan samo na Crvenu zvezdu, iako je jedan od dvojice igrača za koje crveno-beli imaju ozbiljne ponude. Međutim, napadač iz Gane je srpskim medijima koji prate Zvezdu u Turskoj rekao da se on tu ništa ne pita.

- Koncentrišem se samo na treninge. To što direktor priča je između njega i mog menadžera, a na meni je samo da treniram i budem koncentrisan na Crvenu zvezdu. Za ostalo su tu Terzić, Mrkela i moj menadžer - rekao je Boaći.

ričmond boaći Foto: Telegraf.rs

Napadač Zvezde se dotakao i novog trenera Dejana Stankovića.

- Imamo odličan odnos, divna je ličnost. Svaki trener ima svoju taktiku, a meni odgovara Stankovićeva. Doneo je nešto novo, što meni odgovara - rekao je Boaci, a zatim se osvrnuo na to da li više voli da igra sam ili sa još jednim napadačem:

- Ja sam napadač i ne mogu da odlučujem da li ćemo igrati sa jednim ili dva špica. Ja ću probati da se prilagodim svakoj trenerovoj odluci, ali on je taj koji ima završnu reč. Mislim da ćete na proleće videti novog Boćka.

(Izveštač Telegrafa iz Turske, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slaninari

    4. februar 2020 | 21:28

    cak i preko oglasa mu traze klub al ..jok more nece ga niko hahaha stace im igrac koji puca penale u namjestaljkama..ne moze se evropa prevariti..dajte ga surdulici za par kila slanine

  • Čika delija momak

    5. februar 2020 | 08:22

    Kako izdržavate na toj zimoći? Pozdrav za vrha tabele, pozdraviće vas i Boćko prvom prilikom 😉😉 🔴⚪🔴⚪🇷🇸🇷🇸🍻🍻💪💪💪👋👋👋👋

  • Ganjanin

    4. februar 2020 | 23:24

    😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA