≫ 

Proradila Lukina levica: Jović dokrajčio Osasunu samo četiri minuta od ulaska na teren!

Lep pogodak Srbina u ubedljivom trijumfu Madriđana u Pamploni - 1:4

  • 43
Luka Jović Foto: Printscreen

Konačno Luka Jović! Dočekao je i mladi napadač Reala iz Madrida svoj drugi pogodak u Primeri ove sezone i to na gostavanju u Pamploni protiv Osasune u ubedljivom trijumfu od 4:1.

Kraljevski klub nije imao milosti prema ekipi Darka Brašanca, koja kao da je razljutila goste vodećim golom Ulisesa Garsije u 14. minutu. Već do poluvremena Isko (33') i Serhio Ramos (38') su doneli preokret Realu, pa se u nastavku lakše disalo.

Real je kontrolisao dešavanja, a definitvno je slomio otpor Osasune u samoj završnici. Prvo je Lukas Vaskez u 84. minutu povisio na 3:0, da bi tačku na trijumf stavio Luka Jović u drugom minutu nadoknade.

Zanimljivo, da je Srbin ušao na teren tek u 88. minutu, pa mu je malo trebalo (oko četiri minuta) da se upiše u strelce na centaršut Federika Valverdea.

Ovom pobedom Real se odlepio Barseloni na šest bodova razlike na vrhu Primere, istina s utakmicom više.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    9. februar 2020 | 18:18

    Bez obzira sto navijam za Partizan a Jovic igrao u Zvezdi, ovaj momak zasluzuje najbolje. Iskreno se nadam svaki put kada Real igra da ce Jovic dobro odigrati i dati gol. Ne znam zasto...mozda zato sto zelim da imamo i mi nekog igraca u najjacim timovima sveta. A Real je broj 1

  • Ivke

    9. februar 2020 | 18:29

    Sva podrska ovom Dečku!

  • Nekoizfrancuske

    10. februar 2020 | 00:04

    Ja neznam dali postoji zlobnija nacija od nase. Decko Srbin, u ogromnom klubu, i ne valja. Ah sto nece da nas oduva norveska bez sergeja i Jovica u prvoj postavi pa da citam komentare. Kad procitam ove komentare koji van srbije dele partizanovce od zvezdasa prosto zazalim sto smo iste nacionalnosti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA