≫ 

Velika pobeda Inđije: Voždovac "popio" trojku kraj pruge, dobio i šamar od svog igrača!

Ekipa Aleksandra Janjića upisala prvi trijumf u prolećnom delu sezone

  • 4
fk inđija Foto: MN Press

Fudbaleri Inđije priredili su iznenađenje ubedljivom pobedom protiv tima iz "gornje doma" superligaške tabele Voždovca, bilo je autoritativnih 3:0 na stadionu kraj pruge, što je ujedno i prva pobeda Sremaca ove godine.

Nagovestili su Inđijci i pre ovog meča, u duelu sa Zvezdom pre svega, da imaju kvaliteta za superligaško društvo, nisu imali ni sreće od starta prolećnog dela sezone, ali su protiv Voždovca naplatili sve dosad propušteno.

Strelci za tim Aleksandra Janjića bili su Stefan Purtić u 26. minutu, Miroslav Marković u 82. i Nebojša Bastajić u 85. minutu.

Posebnu pažnju zavrđeuje Purtićev pogodak, jer je u pitanju igrač kog je Voždovac pozajmio Inđiji, a ovaj upravo protiv svog kluba dočekao prvi superligaški gol ove sezone!

Inđija je generalno ostavila daleko bolji utisak, golman gostiju Marko Ilić imao je pune ruke posla u dve opasne situacije pred svojim golom, a slika se nije mnogo menjala ni u nastavku: Inđija je definitivno pokazala više, više je i želela pobedu.

U poslednjih deset minuta meča, u momentima kada su gosti krenuli rizičnije na polovini rivala, stigao je mat u režiji Markovića, a onda i "šlag" na prvu ovogodišnju superligašku pobedu preko Bastajića.

Inđija je sada odmakla Radu četiri boda, Mačvi šest u borbi za opstanak, a ni Javor sada nije nedostižan za odlični Janjićev tim...

Superliga, 25. kolo

Petak

Čukarički - Spartak 4:1

(Birmančević 20, Tedić 32, Docić 37, Šapić 71 - Denković 66)

Subota

Mačva - Crvena zvezda 0:3

(Ben 19, 32, Babić 37)

Napredak - Proleter 0:0

Rad - TSC 3:4

(Kaluđerović 4.p, 89, Busnić 70 - Zec 25, Lukić 26, Silađi 45+4, Tumbasević 69)

Radnik - Javor 2:0

(Pavlov 27, Mitošević 80)

Vojvodina - Mladost 2:1

(Čović 66, Zečević 76.ag - Šatara 82)

Partizan - Radnički Niš 1:0

(Ivanović 84. penal)

Nedelja

Inđija - Voždovac 3:0

(Purtić 26, Marković 82, Bastajić 85)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    8. mart 2020 | 17:17

    Табелу "фризирају" судије, јер ови који су други, њима је у последња три кола поклоњено 5 бода...пенал у 90 мин са ТСЦ, пенал на крају са Нишлијама...а Саво само ћути, мада је причао шта би и како би радио онима који намештају...много су тужни ти гробари

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA