≫ 

Lotar Mateus zarobljen na aerodromu u Dubaiju: Drama bivšeg trenera Partizana, ne može ni u Nemačku

Pasoš supruge koči povratak barem u Minhen!

  • 10
Lotar Mateus, Taribo Vest Foto: MN Press

Nekadašnji trener fudbalera Partizana, Lotar Mateus, "zarobljen" je na aerodromu u Dubaiju zbog pandemije korona virusa!

On je sa porodicom u Dubaiju čekao na let za Budimpeštu posle odmora u Aziji, ali nije imao vremena da "uhvati" poslednji let za prestonicu Mađarske.

- Ne mogu više da uđem u Budimpeštu, iako mi je to dom i centralna rezidencija u poslednjih 16 gdoina! Mađari su zatvorili granice za sve koji nemaju mađarski pasoš, sada ne mogu da odem tamo. Moja supruga je Ruskinja i sada je teško za nju da uđe u  Nemačku jer nema pasoš Evropske unije. Ne mogu da odem ni u svoj drugi dom u Minhenu - rekao je Mateus.

Mateus je inače u braku sa Anastasijom Klimko, a iza sebe ima četiri razvoda, sa Silvijom, Lolitom Morenom, Marijanom i Kristinom Lilijanom.

Već duže vreme se ne bavi trenerskim poslom, poslednji angažman imao je 2011. godine u reprezentaciji Bugarske, od tada je povremeno TV konsultant i kolumnista.

O kultnom Mateusovom mandatu u Partizanu, za Telegraf je Ivica Kralj izneo nedavno mnogo zanimljivosti.

Video: Ivica Kralj: Taribo Vest je ostavio kola nasred Gazele i otišao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • БебаАнкс

    23. mart 2020 | 07:58

    Па шта ако Лотар Матеус не може да путује јер је заробљен на аеродрому. Боље брините за наше Љубице,Милице,Анице Јоване,Миломире Авраме и сличне. За наше мајке и очеве,деде и бабе

  • Na

    23. mart 2020 | 08:02

    Ako treba para da posaljemo javi.

  • Srb(in)...

    23. mart 2020 | 09:56

    Eee bivsi Srpski zete,da si ostao sa nasom Marijanom u braku sad bi Vucko poslao po tebe avion da dodjes u "tvoju" Srbiju...ovako patka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA