≫ 

Ronaldo kupuje luksuzno "čudovište": Portugalac spremio skoro 10 miliona za novog Bugatija

Strašna mašina

  • 7
Kristijano Ronaldo Foto: Profimedia ddp USA/Zuma Press

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo dodao je na listu želja novu mašinu koju planira da pridruži svojoj skupoj kolekciji luksuznih automobila.

Ni manje ni više, naručio je novi Bugati Ćentodieći, jedan od svega deset primeraka napravljenih koji izlaze iz spomenute fabrike.

Cena prava sitnica. Nemački Bild piše da je Ronaldo za novi automobil spremio ni manje ni više nego devet i po miliona evra.

Istini za volju, francuski proizvođač još uvek nije potvrdio da je Ronaldo jedan od deset srećnih kupaca, ali će verovatno biti.

Ronaldo u svojoj kolekciji već ima Bugati Širon i Bugati Vejron Grand sport Vitese.

Novi model Bugatija se predstavlja kao omaž čuvenom modelu EB110, a pogoni ga osmolitarski W16 motor od 1.600 konjskih snaga, stotinu više od Širona i čak tri puta skuplji od njega.

Do stotke mu treba oko 2.4 sekunde, a maksimalna brzina je oko 380 kilometara na čas. Ronaldova kolekcija automobila već vredi oko desetak miliona evra i bez novog "ljubimca".

Bild je kontaktirao proizvođača koji nije dao poseban komentar, ali nije negirao da je Kristijano jedan od naručilaca novog auta.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👌🏼

    28. mart 2020 | 15:10

    Nek mu je sa srecom, bio je siromah, cistio ulice kao mlad i uspeo je svojim trudom, odricanjem, odvojen od roditelja. Nije pokrao kao mnogi sto jesu. Drago mi je kad neko ima.

  • Ha

    28. mart 2020 | 14:17

    Neko kupuje brasno a neko auto

  • Rs

    28. mart 2020 | 15:12

    I sta to mene briga sta on kupuje !!! Ako nemate sta pametnije da pisete nemorate ni ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA