≫ 

Galatasaraj će detonirati transfer "bombu" godine: Stiže hrvatski gladijator

Prema pisanju turskih medija Fatih Terim trener Galatasaraja želi Maria Mandžukića

  • 0
kristijano ronaldo i mario mandzukic, juventuc fk fc Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić je glavna tema turskih medija već nekoliko nedelja, jer ga povezuju s Bešiktašem, Fenerbahčeom i Galatasarajem, a poslednji klub je izbio kao najozbiljniji kandidat.

Koliko je priča daleko otišla najbolje svedoči činjenica da je turski list Fotomac u svojoj sportskoj rubrici pisao o Mandžukiću kao "bombi" koju će Galatasaraj detonirati.

Ali, osim Mandžukića spominju se još Mario Baloteli i Dijego Kosta, ali i Radamel Falkao, koji još nije napustio klub, a njegov odlazak je preduslov za dolazak hrvatskog napadača.

- Galatasaraj se sprema detonirati transfer bombu godine.

- Spominju se imena Coste i Balotellija, ali Imperator (Fatih Terim op.a.) želi samo jednog igrača gladijatora - Marija Mandžukića. Naravno, ključno je da Falkao ode iz kluba - piše Fotomac.

FK Ajax - FC Juventus, liga šampiona Foto: Tanug/AP

Turci se nadaju da će Mandžukić pristati jer je više puta rekao kako je nezadovoljan kvalitetom ekipe i lige koja ga je dočekala po dolasku u Al-Duhail i što pre želi da se vrati jakom evropskom fudbalu.

(Telegraf.rs/Izvor:Indeks)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA