≫ 

Bura u Vojvodini: Predsednik Gajić najavio odlazak Lazetića, dan kasnije podneo ostavku

Iznenađujući potez prvog čoveka novosadskog kluba

  • 0
Fk Vojvodina Novi Sad Foto: Nikola Tomić

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Vojislav Gajić podneo je ostavku na tu funkciju iz "privatnih razloga", prenosi portal Dnevnik iz dobro obaveštenih izvora bliskih novosadskom superligašu.

Gajićev potez je za širi krug ljudi i javnost, navijače Vojvodine, svakako iznenađenje, jer je došao posle velikog uzleta kluba, osvajanja Kupa i najave ambicioznih planova za predstojeću sezonu - koje je najavio upravo Gajić.

On je o tome pričao za Mozzartsport samo da pre nego što je podneo ostavku na sednici Upravnog odbora.

- Gaјić јe kao razloge naveo privatne prirode, a uskoro će se znati ko će stati na čelo naјstariјeg srpskog superligaša u momentu kada predstoјi prelazni rok, ali i nastup u kvalifikaciјama za Ligu Evrope gde Voјvodina ima istoriјsku šansu da se plasira u grupnu fazu - piše Dnevnik.

Gajić je inače u pomenutom intervjuu najavio odlazak iz kluba sportskog direktora Nikole Lazetića koji je već mesecima u neslaganju sa trenerom Nenadom Lalatovićem. Bilo je i medijskog prepucavanja ove dvojice u psoeldnej vreme, te je, prema rečima Gajića, pronađeno rešenje da se sa sportskim direktorom postigne dogovor o prekidu saradnje.

Samo dan pošto je najavio Lazetićev odlazak, predsednik je podneo ostavku.

nenad lalatović Foto: fkvojvodina.rs

Inače, Vojvodina je na pomenutoj sednici UO usvojen plan kluba po pitanju transfera igrača u predstojećem prelaznom roku.

Osim članova rukovodećeg organa kluba, sednici je prisustvovao i šef stručnog štaba Nenad Lalatović, koji je izneo svoj predlog aktivnosti po pitanju transfera igrača ovog leta, a svi prisutni članovi Upravnog odbora su njegov plan jednoglasno podržali i usvojili.

Sednica Upravnog odbora održana je uz strogo poštovanje svih propisanih mera Vlade Srbije u vezi sa prevencijom širenja korona virusa, pri čemu su svi prisutni nosili maske sa grbom FK Vojvodina.

Video: Lalatović palio baklju, ludnica u Novom Sadu na dočeku fudbalera Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA