≫ 

Trileri u Portugaliji: Račić u 95. minutu ostao bez Evrope, VAR rešio veliki derbi Lisabona

Adrenalinske završnice u portugalskom prvenstvu

  • 0
Portugalija Foto: Youtube.com

Fudbaleri Benfike pobedili su Sporting u velikom derbiju Lisabona sa 2:1 (1:0), a Uroš Račić ostao je bez kvalifikacija za Ligu Evrope.

Naš mladi reprezentativac je u dresu Famalikaa igrao protiv Maritima i bilo je 3:3, pa je peto mesto preuzeo Rio Ave i ići će u evropske kvalifikacije.

U derbiju se igralo samo za prestiž jer je Porto već overio titulu, a Benfika je mogla samo da pokvari Sportingu planove u borbi za treće mesto.

To je i učinila uz golove Seferovića i Karlosa Vinisijusa u 88. minutu, u međuvremenu je Šporar izjednačio u 69.

U ključnom momentu pri golu Vinisijusa, sudija je podigao zastavicu, ali je iz VAR sobe stigla korekcija vredna pobede, što se naročito dopalo navijačima Brage, koja je savladala Porto.

Nije igrao Andrija Živković za Benfiku, ali Uroš Račić jeste za Famalikao i ima za čime da žali.

Njegov tim je gubio od 2. minuta, ali je preokrenuo na 3:2 u 91. minutu, da bi u 95. šokantno ostao bez evropske pozicije.

Erivaldo je bio strelac, i to iz voleja koji je potpuno "ukopao" igrače Famalikaa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poslednje kolo Premijer lige (svi mečevi od 17.00) donosi okršaj Lestera i Mančester Junajteda i direktnu borbu za Ligu šampiona. Lesteru samo pobeda garantuje plasman u elitno takmičenje, bod bi odgovarao i jednima i drugima ako Čelsi izgubi, a u tom slučaju bi Junajted i sa porazom otišao u LŠ. Mnogo kombinacija… Kec u Lesteru je 2,95, iks 3,35, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Mančester Junajted

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA