Zvezda objavila Viber stikere s legendama kluba: Svi se pitaju gde je Piksi, ali postoji objašnjenje

Crveno-beli objavili 14 novih stikera sa igračima koji su zadužili klub

  • 6
FK Crvena zvezda, stiker viber Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je obradovala svoje navijače novom serijom Viber stikera koji sada mogu da se skinu putem ovog linka. Crveno-beli su objavili 14 novih stikera, koji ilustruju gol, pobedu, legendu, kralja... a na kojima su likovi nekih od najvećih legendi kluba.

Ono što je mnogima zapalo za oko, jeste da od Zvezdinih zvezda fali samo peta, Dragan Stojković Piksi, koji nije u najboljim odnosima sa navijačima Crvene zvezde, a svojevremeno ga je jedan od vođa Delija i isterao sa Marakane iz kafića tokom njegove posete svom nekadašnjem klubu.

Ipak, kako nam je rečeno sa Marakane, ova serija stikera izdvojena je za starije legende kluba, pa je tako najmlađi među svima koji se nalaze na stikeru Boško Đurovski, koji ima 58 godina, dok je planirano da 55-godišnji Piksi ipak bude sa "mlađom" generacijom legendi u novoj seriji stikera koja će izaći kasnije.

Takođe, Zvezda planira i poseban set stikera za proslavu 30 godina Barija, koji će biti objavljen naredne godine, a na kojem će biti igrači iz "zlatne generacije" iz 1991. godine na čelu sa Dejanom Savićevićem, Robertom Prosinečkim, Darkom Pančevim i ostalima.

Piksi će sačekati svoj red za stiker u setu u kome će biti i Dejan Stanković, Nemanja Vidić, Nikola Žigić, Marko Pantelić...

Pogledajte i kako izgleda set stikera na kojem su Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Bora Kostić, Dule Savić i ostali...

Video: Stankovic o zasićenosti igrača: Ako to osetim, reagovaću sa zadovoljstvom!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    30. jul 2020 | 15:24

    Sramota, sta drugo reci.

  • Lo do To

    30. jul 2020 | 16:35

    Piksi nije bio samo najbolja igračina, Piksi je epoha, uzor, kamen temeljac buduće velike Zvezde! Jadno, da jadnije ne može biti - posebno obrazloženje!

  • 😂

    30. jul 2020 | 16:19

    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 A Enver Hodza i Tito? Nije u redu da najvece zvezde nisu prisutne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA