≫ 

Prvi poraz Nikolića u Rusiji, Spartak je bio prejak za Lokomotivu

Loša partija ekipe našeg trenera

  • 8
marko nikolić Foto: MN Press

Srpski trener Marko Nikolić doživeo je prvi poraz otkad je preuzeo moskovsku Lokomotivu pred kraj prethodne sezone, prvi posle 11 utakmica

U derbiju 4. kola ruske Premijer lige Spartak je u gradskom okršaju savladao Lokomotivu 2:1, posle svega viđenog potpuno zasluženo, čak i rezultat ne prikazuje dovoljno pravi odnos snaga na terenu dva tima.

Spartak je mogao daleko ubedljivije da završi utakmicu, sijaset prilika su ostale neiskorišćene u kaznenom prostoru Lokomotive, koja je u najvećem delu meča bila u podređenom položaju.

Ipak, gosti su prvi poveli, pogodio je Brazilac Muriljo, i prednost, uprkos konstantnom pritisku rivala, održali do poluvremena.

U nastavku je, ipak, presudila daleko bolja partija Spartaka.

Izjednačio je odlični Džordan Larson, sin proslavljenog Henrika Larsona, novog Kumanovog asistenta u Barsi, najavio nove uraganske napade Spartaka.

Podsećamo, u Rusiji su ublažene mere za navijače na stadionima, pa je i ovaj meč gledalo nekoliko hiljada navijača distanciranih po sektorima.

Konačno, odbrana Lokomotive drugi put je kapitulirala u 81. minutu, tada je mat stigao od rezerviste Aleksandera Soboljeva, za trijumf domaćeg tima i pomak na tabeli ispred današnjeg rivala.

Spartak je sada treći sa osam bodova, toliko ima i Soči, dok Lokomotiva ima bod manje na četvrtoj poziciji.

Lider je aktuelni šampion Zenit sa maksimalnim učinkom u prva četiri kola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA