≫ 

Transferi: Bivši napadač Zvezde završio u Atini, Benfika dala 25 miliona za špica iz Segunde

I danas ste mogli da pratite sva najnovija transfer dešavanja uz Telegraf Sport, budite i sutra uz nas

  • 2
poznati maska, Kai Haverc, FK Bajern Leverkuzen Foto: Guliver/Ina Fassbender/Pool via Getty Images

Najvažnije vesti dana:

*  Gotova je jedna od najdužih transfer saga leta: Kai Haverc predstavljen je u Čelsiju kao novo pojačanje

* Zvezda prodala Miloša Vulića u Krotone

* Mesi ostaje u Barseloni

* Stanojević pravi veliku rekonstrukciju Partizana

* Haverc na lekarskim pregledima u Čelsiju

* Mesi blokirao transfer Suareza u Juventus

* Kutinjo se vratio u Barselonu

* Zlatomir Zagorčić na meti Levskog

* Depaj i Vajnaldum u Barseloni?

* Lajpcig želi Lazara Samardžića

Tok dana:

21.23 - Arsenal je objavio lepu vest za svoje navijače - i na redne sezone Dani Sebaljos biće u klubu pošto je dogovorena nova pozajmica igrača sa Real Madridom.

20.45 - Završen je jedan od najiščekivanijih transfera leta: Kai Haverc pridružio se Čelsiju koji je Bajeru za nemačkog reprezentativca uplatio 80 miliona evra. Haverc je još jedno veliko pojačanje Plavaca ovog leta, pre njega stigli su Verner i Tijago Silva, a zimus i Hakim Zijeh iz Ajaksa.

20.15 - Bivši napadač Crvene zvezde Abiola Dauda (32) ima novi klub. Karijeru nastavlja u atinskom Apolonu, članu druge lige Grčke. Ovo mu je već četvrti grčki klub posle angažmana u Atromitosu, AEL-u i Panetolikosu.

20.02 - Matiji Perinu je Đenova suđena. Golman koji je ponikao, stasao i afirmisao se u dresu kluba iz luke, i naredne sezone stajaće među stativama Grifona, pošto je Juventus odobrio produžetak pozajmice. Perin je od januara ponovo u Đenovi posle dve godine provedene u "bjankonerima" gde nije dobio pravu šansu.

19. 23 - Napadač Alermije Darvin Nunjez (21, napadač) oboriće rekord španske Segunde po vrednosti transfera, pošto privodi kraju prelazak u Benfiku za 25 miliona evra. Nunjez je u toku dana trebalo da odradi lekarske preglede u Lisabonu, ali su oni stopirani jer je došlo do spora Nunjezovog bivšeg kluba Penjarola i Almerije u vezi sa trening kompenzacijom. Čim to bude rešeno, napadač će zvanično biti promovisan u novog igrača "Orlova".10   

18.54 - Transfer guru Đanluka Di Marcio objavio je da je Sasuolo dogovorio prodaju Brazilca Rožerija (22, levi bek) Njukaslu za 14 miliona evra.

18.34 - Novi igrač Milana, sad i zvanično, postao je Španac Brazim Dijaz (21) koji će za "rosonere" naredne sezone igrati na pozajmici iz Real Madrida, uz pravo preče kupovine koje će imati italijanski klub ukoliko bude zadovoljan igrama ofanzivnog veznog fudbalera

17.23 - Saga oko Mesija je završena, ali sada je drug najveća zvezda tima u fokusu. Luis Suarez, čiji je odlazak u Juventus navodno zabranio Mesi, ipak je dogovorio saradnju sa šampionom Italije, prenosi ESPN.

16.55 - Rikardo Kvarežma ide u Vitoriju Gimaraeš? Kako prenosi Rekord iz Portugalije, pregovori su već počeli.

16.45 - Zvezda prodala Miloša Vulića u Krotone! Ovde čitajte detaljnije i koliko će novca crveno-beli zaraditi od transfera.

16.00 - Primera odgovorila Mesijevom ocu: Klauzula od 700 miliona evra je apsolutno validna!

15.20 - Gotovo je! Lionel Mesi definitivno ostaje u Barseloni!

15.00 - Stiglo saopštenje Mesijevog oca! Ovome se navijači Barse nisu nadali, haos se nastavlja!

14.30 - Očekuje se svakog časa Mesijevo saopštenje u kojem će obelodaniti da ostaje u Barseloni: Njegovi advokati i zastupnici završavaju zvanično saopštenje kojim će saga biti okončana.

14.05 - Joško Gvardiol iz Dinama na meti Lajpciga! Jutarnji list javlja da je polufinalista Lige šampiona zagrizao za još jednog člana Modrih osim Bruna Petkovića. Navodno je u pitanju ponuda veća od 20 miliona evra, koliko je ponudio Lids.

13.40 - BBC javlja da je Suarez dogovorio sve uslove sa Juventusom! Ostaje samo da izdejstvuje sa Barsom raskid ugovora, kako bi kao slobodan igrač napustio klub. Prethodno je javljeno da je Mesi stavio ultimatum na odluku da Suarez ode, pa ostaje da se vidi kako će se situacija sada odvijati kada je u pitanju potez Barselone, koja je htela da ga se odrekne.

13.30 - Benevento doveo Đanluku Kaprarija iz Sampdorije!

13.00 - Stanojevićeva velika rekonstrukcija u Partizanu! Kako Telegraf saznaje, novi trener crno-belih želi štopera Olimpijakosa, još tri deteta kluba, a skautira još 4 pojačanja iz Superlige. Ovde čitajte detaljnije o imenima.

12.53 - Otac Lionela Mesija, Horhe, stigao je u sedište njihove fondacije u Barseloni gde ga očekuje još jedan naporan dan u nameri da raščisti situaciju između sina i katalonskog velikana. Takođe, stižu nam i najave da će se sam Leo Mesi oglasiti danas povodom saoptenja FS Španije da ima klauzulu od 700 miliona evra u ugovoru sa Barselonom. Još jedan uzbudljiv dan...

12.44 - Aston Vila ne odustaje od Kaluma Vilsona. Velikan iz Birmingema je ponudio Bornmutu 15 miliona funti + 5 na ime bonusa, dok Trešnjice žele odmah celih 17 miliona britanskih novčanica.

12.32 - Preokret! Tijago Alkantara više ne želi da napusti Bajern iz Minehena.

12.18 - Barselona ozbiljno razmišlja da pusti za džabe i Samuela Umtitija u sklopu rasterećivanja igračkog kadra koje se uveliko sprovodi na Nou Kampu posle debakla u Ligi šampiona.

12.00 - Jedna zanimljiva vest iz Belgije. Sudski proces u tamošnjem malom klubu Tubizeu otkrio je da Eden Azar nije prešao u Real za 115 miliona evra kako se pisalo već za mnogo više, čak za 160 miliona evra.

11.40 - Kai Haverc na putu ka Londonu! Fudbaler Leverkuzena napustio je reprezentaciju Nemačke kako bi obavio lekarske preglede u Čelsiju. Ovo će biti i dosad najveća bomba prelaznog roka vredna 100 miliona evra!

10.35 - Mesi blokirao transfer Suareza u Juventus! Tako tvrde italijanski mediji i ova priča je na naslovnoj strani Korijere delo Sporta.

09.45 - Kutinjo se vratio u Barselonu! Nakon što mu je istekla pozajmica u Bajernu, Brazilac se stavio na raspolaganje novom treneru Barse Ronaldu Kumanu, koji ozbiljno računa na njega.

09.19 - Olimpijakos se pojačava pred potencijalni meč sa Crvenom zvezdom u plej-ofu Lige šampiona! Na meti šampiona Grčke je Geri Rodrigez koji igra na poziciji krila i koji je svojevremeno nosio dres PAOK-a.

Donedavno je igrao za Fenerbahče kao pozajmljen igrač Al Hilala, a nosio je i dres Galatasaraja i Elčea.

09.15 - Arsenalu je ponuđen Felipe Anderson koji iza sebe ima lošu sezonu u dresu Vest Hema. Ipak, u pitanju je kvaliteta igrač za kog bi Tobdije mogle da daju 5 miliona za godinu dana pozajmice.

09.12 - Bugarski mediji pišu da je prvi čovek Levskog iz Sofije odlučan u nameri da angažuje srpskog trenera Zlatomira Zagorčića!

Zagorčić je bivši trener Vojvodine, ima bugarski pasoš, a nedavno se rastao sa tamošnjom Slavijom.

09.10 - Zenit pokušava da dovede Semija Kediru! Nemac će dobiti čiste papire u Juventusu pošto nije po ukusu novog trenera Andree Pirla, ali se trenutno još pregovara oko načina prekida saradnje.

09.07 - Već smo pominjali da je Žoržinjo Vajnaldum na meti Barselone, a mediji u Holandiji sada javljaju da bi s njim u paketu mogao i Memfis Depaj!

Naime, njih dvojica su želje novog trenera Ronalda Kumana koji im je bio selektor, ali Barsa najpre treba da se oslobodi viška igračkog kadra kako bi mogla da im ponudi dobre finansijske uslove.

09.04 - Vest iz Nemačke: Lajpcig se ukljkučio u trku za Srbina Lazara Samardžića koji nastupa za Hertu, a koji je na meti još i Bajerna, Juventusa i Barselone.

09.00 - Dobro jutro i dobrodošli u još jedan dan posvećen transferima i tračevima širom sveta. Za početak, OVDE se podsetite šta je to obeležilo dan za nama. Uz napomenu da je Partizan doveo desnog beka, pa prodao Nemanju Miletića. Kao i da je Andrija Živković potpisao za PAOK.

Ključevi Azura u rukama Zaniola, posle dugo vremena tu je i Kjeliniji, Italija izraziti favorit s kvotom 1,35. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Italija – BiH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA