Veliki problem za Dejana Stankovića: Katai ne igra protiv Omonije?

Ofanzivni vezista doživeo povredu na mini-pripremama u Vrdniku

  • 2
aleksandar katai Foto: MN Press

Iako čeka novog napadača, Crvena zvezda bi mogla da uđe znatno oslabljena u važan duel sa Omonijom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Naime, Aleksandar Katai je doživeo povredu primicača na mini-pripremama u Vrdniku i pod znakom je pitanja za meč na Kipru koji se igra sredinom sledeće sedmice.

Ofanzivac srpskog šampiona sigurno će propustiti prvenstveni meč protiv Čukaričkog koji je na programu u petak uveče, a pitanje je i da li će moći da pomogne ekipi na Kipru.

Blažu povredu je zaradio u nedelju, u ponedeljak nije trenirao, a pregledi su pokazali da nema velikog oštećenja. Ipak, iz predostrožnosti, Katai neće biti u punom trenažnom procesu narednih dana.

Drugi mandat u Crvenoj zvezdi za Kataija je počeo odlično, pošto je postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija, a posebno je zablistao protiv TSC-a kada je postigao het-trik u prvom poluvremenu.

Katai je crveno-beli dres obukao ovog leta nakon što je otpušten od strane američkog MLS ligaša Los Anđeles Galaksija, a posle kontroverznih komenatara njegove supruge na socijalnim mrežama u vezi protesta u SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • power

    7. septembar 2020 | 23:40

    Odlična vest! Bez njega ekipa je jača , to je jasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA