≫ 

Zvezda ga htela dva puta, u julu bezobrazno oteran iz kluba, sada je pojačao Radnički iz Niša

Momčilović stigao na Čair

  • 1
Marko Momčilović Momčilović (levo) iz vremena kada je nosio dres Javora Foto: MN Press

Iskusni levi bek Marko Momčilović (33) od petka je i zvanično novi igrač Radničkog iz Niša!

Momčilović se tako vratio u srpski fudbal posle sedam godina provedenih u Rumuniji gde je igrao za Panduri i FCSB (Steauu) koja ga je nedavno bezobrazno oterala iz kluba.

Podsetimo, sam fudbaler je nedavno dao intervju u kom je priznao kakvu torturu je doživeo od čelnika FCSB i kako je od jednog od najboljih igrača postao višak.

- Moja očekivanja u Radničkom su velika. Došao sam da svojim iskustvom pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve i da se naredne sezone vrati na međunarodnu scenu. Očekujem da se brzo uklopim u tim i da svojim iskustvom pomognem mladim saigračima da napreduju. Dugo sam bio u inostranstvu i drago mi je što sam se vratio u Srbiju i što ću imati priliku da se ponovo dokazujem u svojoj zemlji - rekao je Momčilović koji bi već za vikend mogao da debituje protiv TSC-a.

Inače, on je pre sedam godina, kada mu je 2013. godine istekao ugovor sa Javorom, obavio preliminarne razgovore sa Crvenom zvezdom koju je trebalo da pojača. Međutim, levi bek je tada krenuo put Rumunije.

Za Panduri je nastupao od od 2013. do 2016. godine, odigrao 108 mečeva i postigao deset pogodaka. Zatim je 2016. prešao u FCSB i za to vreme je upisao 96 nastupa i sedam golova.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

Zanimljivo, njegovo ime se povezivalo sa Zvezdom i ovog proleća s obzirom na to da su rumunski mediji krajem aprila izvestili da Momčilović neće protužiti ugovor sa FCSB i da je navodno želja crveno-belih ako iz kluba ode Milan Rodić.

Zvezda verovatno bez Bena i Kataija, ipak favorit sa kvotom 1,50 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Čukarički – Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA