≫ 

Morata kao pokvarena ploča: Na svakoj promociji govorio "od malena navijam za ovaj klub"

Španska televizija primetila ponavljanje novog špica Juventusa prilikom svakog predstavljanja koje je imao u poslednjih nekoliko godina

  • 7
alvaro morata

Foto: twitter/elchiringuitotv

Španski napadač Alvaro Morata ponovno je promenio klub, tačnije se vratio u Juventus, mada je malo ko očekivao ovakav rasplet s obzirom na to da ga je Atletiko pre samo godinu dana platio Čelsiju skoro 60 miliona evra.

Očito da Morati ne padaju teško ove selidbe jer je u poslednjih šest godina najduže zadržao u jednom klubu dve sezone, i to u Čelsiju, mada, ono što je nekima "zapalo za oko", sve ih doživljava isto, kao najbolje i najvoljenije, makar se takav utisak stiče ako se pogleda svaka njegova promocija u novom klubu - od 2014.

Juventus, Real, Atletiko, Čelsi, gde god bi stigao, gde god je predstavljen kao pojačanje, Morata je ponavljao skoro jedno te isto, "da od malih nogu na vija za svaka od ovih četiri kluba".

 

Povodom Moratinih ponavljanja, popularna španska emisija "El Chiringuito TV" napravila je kompilaciju njegovih izjava koje je izgovarao na predstavljanju u svakom od ovih klubova, i svaka liči jedna na drugu.

Tako je 2014. pri dolasku u Juventus rekao da je "uvek hteo da igra za Juventus", kada se 2016. vratio u Real je kazao je "kako mu je san da uspe u Madridu", 2017. je pri dolasku u Čelsi napomenuo "kako je kao dete maštao da jednog dana zaigra u Čelsiju", a 2019. kada je potpisao za Atletiko, rekao je da mu je "Atletiko donosi sreću još od detinjstva".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоги

    23. septembar 2020 | 22:22

    Очигледно му је идол мустафа

  • Nscz

    23. septembar 2020 | 23:58

    Ja garantujem za ovog momka

  • Lud zbunjen

    24. septembar 2020 | 10:06

    Šta, čovek voli sve, ne mrzi nikog, to je valjda lepo... 😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA