≫ 

Mitrović "upropastio" Fulam: Očajno izveo penal, pa skrivio drugi u svom kaznenom i sprečio pobedu

Loša partija srpskog napadača, koja je koštala njegov tim tri boda

  • 7
Aleksandar Mitrović, penal, FK Fulam Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Fulama propustili su idealnu priliku da pobede Šefild u tvrdoj utakmici petog kola Premijer lige. Rezultat je bio 1:1, a glavni krivac što bodovi nisu otišli za London je Aleksandar Mitrović, koji je u 57. minutu promašio penal, koji je izveo veoma loše, a kasnije i skrivio penal na drugoj strani i to u momentu kada je Fulam vodio preko Lukmana, koji je sjajno pogodio u 77. minutu.

Srpski fudbaler je imao priliku da sa bele tačke pogodi na meču za reprezentaciju protiv Turske pre nekoliko dana, ali to mu nije pomoglo da pogodi i protiv Šefilda.

Loptu je veoma loše zahvatio u 57. minutu, ona je poletela visoko, okrznula prečku sa gornje strane i odbila se na tribine Bramal Lejn stadiona.

Navijači na društvenim mrežama počeli su odmah i da komentarišu loše izveden penal Mitrovića uz opis da je poslao loptu u svemir.

Nakon toga ubrzo je Lukman potsigao sjajan gol u 77. minutu i delovalo je da će Fulam slaviti, jer je tokom čitavog meča i bio bolji tim.

Međutim, Mitrović je u finišu meča skrivio penal u svom kaznenom prostoru, kada je u nameri da izbije loptu van terene šutnuo u nogu protivničkog igrača, nakon čega je sudija Andre Mariner, posle intervencije VAR-a pokazao na belu tačku.

Šarp je bio precizan i postigao je konačan rezultat.

I u drugom meču popodnevnog programa viđen je remi. Kristal Palas je dugo vodio protiv Brajtona pogotkom Zahe iz penala u 19. minutu, ali su uporni gosti stigli do izjednačenja u 90. zahvaljujući pogotku rezerviste Aleksisa Makalistera.

Luka Milivojević ponovo nije bio starter u redovima Palasa već je ušao u igru u 83. minutu umesto Batšuaija, a gosti su meč završili sa desetoricom posle isključenja kapitena Luisa Danka zbog žestokog starta na rivalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lukk

    18. oktobar 2020 | 14:54

    Igracki kvaliteti nulaaaa U reprezentaciji forsiran od raznih menadzera. U cenpionsipu davao golove,dosao u premijer ligu,ne moze da ga da ni iz penala. Nula

  • Milan

    18. oktobar 2020 | 15:37

    Losa partija?cela sezona mu je ocajna, pustio ga Kolarov da sutne penal i on se sad primio da zna

  • 6+4+3=2

    18. oktobar 2020 | 16:37

    kako je moguce da se tako nesto desi strasnom centarforu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA