≫ 

Došao na utakmicu, završio u hitnoj: Stravična povreda Hanta, udario glavu i ostao da leži nepomično

Nekadašnji fudbaler Boltona, a sada Darlingtoma, defanzivac Niki Hant morao je hitno u bolnicu tokom utakmice sa Boston junajtedom

  • 0
Niki Hant Foto: Printscreen Youtube

Meč je prekinut posle 87. minuta kada je trideset sedmogodišnjak udario glavom i ostao bez svesti. Sat vremena mu je na terenu ukazivana pomoć, a onda je ambulantnim kolima prebačen u bolnicu.

Utakmica je igrana u sklopu Nacionalne lige Sever, a Darlington se kasnije oglasio saopštenjem.

- Moramo da vas upoznamo sa novim detaljima povrede Nikija Hanta. Posle incidenta na terenu, pred kraj meča, Niki je ostao u nesvesti i bila mu je potrebna duga intervencija zbog povrede glave od fizioterapeuta oba kluba i njihovog medicinskog osoblja.

- Odveden je u bolnicu oko 23 časa ambulantnim kolima i hteli bismo da se zahvalimo svima koji su pitali, ali i onima koji se brinu o njemu. Naše misli su sa Nikijem i njegovom porodicom - navode iz Darlingtona.

Rezultat u trenutku prekida meča bio je 2:0, a tek će biti odlučeno da li će taj rezultat ostati ili će se igrati novi meč.

- Hant je pao pozadi, tu je bio i Toni Mekmejon, a Niki se nije pomerio sat vremena dok nije pozvana hitna pomoć. Igrači obe ekipe su šokirani onim što se desilo - piše Nortern Eho.

Pretpostavlja se da povreda ima veze sa kičmom, ali nije za sada precizirano šta je tačno oštećeno iskusnom fudbaleru.

Video: Žestok sudar fudbalera Zlatibora i Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA