≫ 

Dušan Tadić napustio reprezentaciju Srbije!

Zamenik kapitena je trebalo da se obrati javnosti na konferenciji za medije, ali će umesto njega uz selektora govoriti Sergej Milinković Savić

  • 76
Dušan Tadić Foto: Marko Jovanović

Reprezentacija Srbije moraće poslednji meč da odigra bez kapitena i zamenika! Posle Aleksandra Kolarova, za koga se ispostavilo da je nakon odluke Intera odlučio da ne igra meč protiv Škotske, meč protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija neće igrati ni njegov zamenik, Dušan Tadić.

Kako Telegraf saznaje, Tadić je napustio tabor Orlova i vratio se u Ajaks, a razlog je povreda tetive.

Srbija će bez njega igrati poslednji meč Lige nacija, u sredu od 20.45 protiv Rusije, gde će konačno da se zna da li će naša reprezentacija ostati u B ligi, ili će kao poslednja u grupi ispasti u C ligu.

Tadić je kao zamenik kapitena trebalo da održi i konferenciju za medije, uz selektora Ljubišu Tumbakovića, ali je FSS obavestio medije da će umesto njega na konferenciji biti Sergej Milinković Savić.

Biće zanimljivo videti i ko će poneti kapitensku traku na ovom meču pošto na njemu neće biti ni Kolarova, ni njegovog zamenika Dušana Tadića.

Video: Tadić: Najdraža nagrada za mene, radiću još više!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    17. novembar 2020 | 11:50

    Samo neka ide.... 5 utakmica čovek se jedva krece

  • Kapiten

    17. novembar 2020 | 11:55

    Gudelj! Izgara na terenu, trudi se vise od svih zajedno. Daje svoj maksimum kad igra za reprezentciju!

  • Obilić

    17. novembar 2020 | 13:12

    Sve same laži prvo su govorili da je Kolarov povredjen Ristic Spajić. FSS na čelu sa Kokezom laže i dok nam takvi ljudi vode fudbal i igrači koji ne žele nažalost da igraju za svoju zemlju zbog svojih ličnih interesa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA