≫ 

Kontea delilo sedam minuta od otkaza, Inter posle preokreta savladao Kaljari na Sardiniji

Inter je došao u veoma lošem raspoloženju na Sardiniju, ispali su iz Lige šampiona, a nisu nastavili ni takmičenje u Ligi Evrope pošto su završili poslednji u grupi

  • 0
Antonio Conte, Antonio Konte Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera savladali su Kaljari na Sardiniji u 11. kolu Seriji A sa 3:1 posle preokreta u poslednjih 13 minuta, a najbitnija dva gola postignuta su u 77. i 84. minutu, tako da je Antonio Konte jedva preživeo na klupi milanske ekipe koja mu se drma i posle utakmice.

Inter je došao u veoma lošem raspoloženju na Sardiniju, ispali su iz Lige šampiona, a nisu nastavili ni takmičenje u Ligi Evrope pošto su završili poslednji u grupi.

Konte je bio nervozan uoči novog duela u Seriji A jer mu je bilo jasno da mu posao može zavisiti od pobede. Poraz je bio katastrofa, a remi je bio samo uvod u otkaz. Spasao se, i to izmenom osam minuta pre kraja susreta. O tom potom.

Kaljari je uspevao da odoli sporadičnim napadima gosta, a onda u 42. minutu da šokira protivnika golom Rikarda Sotila koji ih je na pauzu odveo sa prednošću.

Menjao je Konte, sve je radio, ali i dalje nije uspevao da napravi prevagu Tek u 77. minutu došala je nada nakon što je Nikolo Barela poravnao i naveo Inter da doda gas u završnici.

U 83. minutu u igru ulazi Danilo Dambrozio umesto Hakimija i svi su se zapitali šta Konte to tačno radi shodno tome da juri rezultat, a ubacuje dosta defanzivnijeg igrača umesto ultra ofanzivnog beka. Upravo Dambrozio minut nakon ulaska postiže pogodak i spasava posao italijanskog stratega.

Na kraju, u četvrtom minutu nadoknade, Romelu Lukaku postiže još jedan i rešava pitanje pobednika kada je već Kaljari bio u nokdaunu.

Koliko će ovaj mir da traje u Interu, to još uvek nije jasno, ali igra nije uopšte oduševila, naprotiv, velikom mukom su uspeli da izvuku tri boda i tako ostanu konkurentni za titulu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Marković rešio pitanje pobednika: Akcija crno-belih i uspavana odbrana Voždovca za konačnih 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA