≫ 

Posle Borusije i nemački Savez žestoko kaznio pljuvača Tirama: Dugo se neće vratiti na teren!

Prvi čovek Bajerna Rumenige samo dolio ulje na vatru

  • 2
Markus Tiram Foto: Tanjug/Ap

Napadač Borusije iz Menhengladbaha Markus Tiram kažnjen je sa šest utakmica suspenzije u Bundesligi i Kupu Nemačke, kao i sa 40.000 evra zbog pljuvanja fudbalera Hofenhajma Štefana Poša.

Pre toga sina francuske legende Lilijana Tirama kaznio je i njegov matični klub oduzimanjem mesečne plate od 30.000 evra, pa je jasno da će Francuz osetiti posledice nedoličnog ponašanja.

Inače, zanimljiv komentar na ponašanje Tirama izneo je i prvi čovek Bajerna Karl-Hajnc Rumenige koji je prokomentarisao ovaj inicdent u studiju nemačke televizije.

- Zapitao sam se šta bi se desilo da je situacija bila obrnuta i da je Poš pljunuo Tirama? Tada bi svi pričali o rasizmu - rekao je čuveni Rumenige.

U svakom slučaju, Tiram će imati dovoljno vremena da razmisli o svom postupku, a prijavio se i da volontira u zajednici kako bi se iskupio za greh koji je napravio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • penzioner

    21. decembar 2020 | 18:19

    U pravu je, stite ove crnce kao da su bijeli medvedi a njima je dopusteno da rade sta hoce jer se citav zivot kriju iza rasizma.

  • Argos

    21. decembar 2020 | 18:15

    Ma i to je malo godinu dana bi ga odstranio u doba korone pljunuti nekog je cisti rasizam,Rumenige je upravu da bi bilo obrnuto sta su napravili na utakmici PSZ kako su tada crncuge bili jedinstveni zasto sada nije tako ja sam ubedjen da on crnca ne bi pljunuo,ponavljam ovo ja rasizam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA