Defanzivac korak bliže Partizanu: Dogovorio je sve lične uslove, čekaju se klubovi!

Do kraja sedmice bi sve trebalo da bude jasnije na relaciji Humska - Zaplanjska

  • 0
Marko Živković Foto: MN Press

Kada bi se Marko Živković pitao za sve, već danas bi u Partizanu mogla da se organizuje njegova povratnička promocija, ali stvari nisu baš tako jednostavne. Defanzivac je dogovorio svoje uslove sa crno-belima, no, predstoji teži korak - da se usaglase i klubovi, jer desni bek ima važeći ugovor sa Voždovcem do leta 2021. godine.

S obzirom na činjenicu da će narednog leta biti slobodan na tržištu, te da od 1. januara može da potpiše i predugovor, ako baš zagusti, očekivano je da Partizan i Voždovac prodjaju kompromis, koji će svima ići na ruku.

Klub iz Humske ne žuri, ima pripremljene još dve opcije, u slučaju da posao pođe po zlu, a nada se i da će "zmajevi" imati razumevanja za veliku želju samo igrača da se vrati u klub u kome je ponikao.

Za sada su u igri procenti, do kraja tekuće sedmice situacija bi trebalo da se iskristališe do kraja, da se definišu uslovi izmedju Partizana i Voždovca, ali je jasno da je važan korak već načinjen i da je Marko Živković jednom nogom već kročio u Humsku.

Podsetimo, Živković je planiran kao igrač koji će pojačati konkurenciju na poziciji desnog beka, koju je do sada pokrivao samo Aleksandar Miljković.

Crno-belima bi trebalo da donese nešto drugačija rešenja, posebno u ofanzivnom delu igre, koja ga karakterisu tokom cele karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA