OFK Beograd konačno dobio novog predsednika: Bio jedini kandidat, otvoren je za pomoć drugih klubova

Saša Stevanović preuzeo kormilo "Romantičara"

  • 20
Omladinski Stadion, Karaburma, OFK Beograd Foto: MN Press

Fudbalski klub OFK Beograd ima novog predsednika, to je kao što se i očekivalo Saša Stevanović, koji je bio i jedini kandidat pošto se njegov takmac u predsedničkoj brobi, Vladan Sekulić, povukao iz kandidature.

Današnja Skupština je stoga imala laku odluku, pa je Stevanović i zvanično imenovan za novog prvog čoveka kluba sa Stare Karaburme.

- Nakon burnih nekoliko nedelja, raznih natpisa u medijima, tačnih a i promašenih naslova, saga je konačno okončana - kaže se u objavi "Kluba prijatelja OFK Beograda".

- Saša Stevanović je kandidat KPO i novi predsednik OFK Beograda, koji ima važnu podršku i bivših igrača. Saša će imati težak zadatak, od navijača očekuje podršku, a navijači od njega poštovanje grba, imena i tradicije kluba. Ne treba pričati o OFK Beogradu kao filijali bilo kog rivalskog kluba, takve stvari nemaju podršku. Samo borba i predan rad za neku lepšu budućnost i neke nove velike utakmice na Omladinskom stadionu - kaže se u zaključku "Kluba prijatelja OFK Beograda".

Podsetimo, Saša Stevanović je nekadašnji prvotimac plavo-belih i internacionalac u Mađarskoj, on je bio želja navijača i bivših igrača ovog kluba.

Nakon burnih nekoliko nedelja, raznih natpisa u medijima, tačnih a i promašenih naslova, saga je konačno okončana.Saša...Posted by Klub prijatelja OFK Beograda on Wednesday, December 23, 2020

Upravo je Stevanovićeva poruka da "OFK Beograd ne bi smeo da odbija bilo kakvu vrstu pomoći", ustalasala i navijače tog kluba, jer je došla kao odgovor na ideju Zvezdana Terzića da bi "OFK mogao da postane Zvezdina filijala".

- Osim toga trenutna situacija ne dozvoljava odbijanje dobronamerne pomoći institucija i drugih klubova. Smatram da je svaki vid saradnje sa klubovima i institucijama, koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda, neophodan da bi se klub vratio tamo gde pripada. U ovom trenutku najbitnije je da se sačuva mir i jedinstvo za predstojeću skupštinu. Ukoliko moja opcija bude imala većinu na skupštini u šta čvrsto veruje, izaći ću u medije i predstaviti detaljno svoju ideju kako će OFK Beograd funkcionisati u narednom periodu - rekao je nedavno Stevanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zlatibor

    23. decembar 2020 | 19:30

    Daj Bože da se OFK BEOGRAD vrati na pravi put i mestu gde pripada. Nažalost unišavali su ga neki jako loši ljudi. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🔵⚪️🔵⚪️

  • GP

    23. decembar 2020 | 18:45

    Da postanete filijala najveceg zla koje je snaslo Srbiju i srpski narod.

  • Dule V

    23. decembar 2020 | 21:48

    Pošto stari ne prihvata Terzinu ponudu da Ofk bude njegova filijala onda se smene predsednik. A od prodaje Grubača Terza vise od 10 god Ofku duguje 4 miliona Eu bez kamate, zbog cega se nasao i na poternici. Samo da im vrati njihov novac sa kamatom i njima nicija pomoc ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA