Samo bod za Maksimovića i Hetafe, Real preko Granade do pete uzastopne pobede, Jović bez minuta

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović odigrao je svih 90 minuta za ekipu Hetafea

  • 0
Nemanja Maksimović Foto: Printscreen/You Tube/Streamja

Fudbaleri Hetafea i Selte remizirali su u 15. kolu Primere 1:1 u predgrađu Madrida, a nekoliko desetina kilometara dalje Real je savladao Granadu sa 2:0.

Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović odigrao je svih 90 minuta za ekipu Hetafea koja je povela već u sedmom minutu golom Damian Suareza.

Ipak, jedna nesmotrena reakcija odbrane domaćina omogućila je Selti da sa bele tačke dođe do poravnanja. Odgovornost je preuzela prva zvezda tima Aspas koji je bio siguran.

U drugom delu utakmice nije bilo golova, tako da je Selta ostala još jednom neporažena što je dovelo u gornji deo tabele Primere i na samo tri boda u zone koja vodi u evropska takmičenja.

Real Madrid je nastavio sa dobrim igrama i tako ostao tik uz Atletiko na vrhu Primere. U glavnom gradu Španije pala je Granada koja je bila više nego opasna.

Imali su gosti nekoliko jako dobrih prilika, a u defanzivi su popustili samo jednom, i to u 57. minutu kada je Asensio ubacio loptu sa desne strane na nekih 7 metara gde je Kazemiro sjajno skočio i glavom zatresao mrežu. Drugi gol se ne može prepisati odbrani, jer nje više nije ni bilo pri kraju susreta pošto su sve karte bačene u napad, pa je posle kontre Karim Benzema postavio konačnih 2:0 u četvrtom minutu nadoknade.

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA