≫ 

Promene na klupi Crne Gore: Radulović menja Hadžibegića i kreće u napad na Svetsko prvenstvo

Dosadašnjem selektoru neće biti ponuđen novi ugovor, potvrđeno je Telegrafu

  • 0

Promene u Fudbalskom savezu Crne Gore. Kako je potvrđeno Telegrafu, novi selektor tamošnje reprezentacije biće Miodrag Radulović, koji će zameniti Faruka Hadžibegića.

Dosadašnjem selektoru neće biti ponuđen novi ugovor, pa će se na današnjoj sednici samo formalno označiti raskid saranje. Hadžibegić je sa Crnogorcima imao sasvim solidne rezultate, uspeo je da izbori plasman u Diviziju B u Ligi nacija, ali uprkos tome odlazi sa klupe.

Novi selektor je trenersku karijeru gradio na tlu Azije. Bio je selektor Mjanmara i Libana, a pored toga je vodio Pakhtakor, Kazmu, Atirau, a poslednji posao bio je u Zob Ahanu iz Irana. Radulović je između ostalog trenirao i ekipu Budućnosti, a bio je pomoćnik selektora u reprezentaciji Srbije i Crne Gore do 21 godine.

U igračkoj karijeri više puta je igrao za podgoričku Budućnost, potom Sutjesku, Hajduk iz Kule i grčki Pijerikos. A pred njim je jako težak zadatak na klupi, pošto se Crna Gora nalazi u grupi sa Holandijom, Turskom, Norveškom, Letonijom i Gibraltarom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Everton se vratio u formu s početka sezone, igra sjajno i drugi je na tabeli, dok je Mančester Siti bez poraza šest kola. Sve to garantuje vrhunski fudbal večeras (21.00) na Gudisonu, a i pored pozicija na tabeli, Siti je veliki favorit – dvojka je 1,55, kec čak 6,00, a kvota na GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Mančester Siti.

Čelsi je u padu, izgubio je i od Arsenala, a večeras (18.30) mu u goste dolazi Aston Vila koja ređa pobede i pretekla ga je na tabeli. Prilika je ovo za Plavce da povrate samopouzdanje, ali pitanje je imaju li snage. Kvota na keca na Stamfordu je 1,82, dvojka je 4,40, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Aston Vila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA