≫ 

Korona i u Fulamu i Šefild junajtedu, trener Sautemptona u izolaciji: Sprema se prekid Premijer lige

Šefovi engleskog fudbala razmatraju uvođenje pauze

  • 1
Aleksandar Mitrović Foto: Tanjug/AP

Otkazana utakmica Everton - Mančester Siti (ponedeljak), 18 novih pozitivnih slučajeva posle nove serije testiranja, zaraženi u Šefild junajtedu i Fulamu...

Sve su to problemi koji su zahtevali hitan sastanak šefova Premijer lige koja razmatra uvođenje dvonedeljne pauze u januaru u jeku sve većeg broja zaraženih.

Vodeći ljudi engelskog fudbala sastali su se ovog popodneva, a glavni razlog za brigu je i ubitačan ritam utakmica i nastupuajući mečevi FA kupa i Liga kupa koji se prepliću sa utakmicama Premijer lige.

Zato je, smatraju pojedinci, potrebna dvonedeljna pauza, kako bi se zaustavio proces zaražavanja i stvari uvele u miran tok.

Zanimljivo da i trener Sautemptona Ralf Hasenhutl neće ove večeri voditi "Svece" protiv Vest Hema jer mu je jedan član porodice zaražen pa se samoizolovao.

Podsetimo, zbog nagomilanog broja pozitivnih slučajeva u Njukaslu pre nekoliko nedelja je odložen i meč između Aston Vile i "Svraka".

Korona očigledno nema milosti prema engleskom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA