„Goooooooooooool!“: Španski komentator digao sve na noge posle pogotka Račića protiv Atletika

Ipak, srpski fudbaler nije uspeo da donese sva tri boda Valensiji na gostovanju u španskoj prestonici

  • 0
Uroš Račić

Foto: instagramm.com

Sjajan pogodak postigao je sinoć Uroš Račić i tako pomalo nenadano doveo Valensiju u prednost protiv Atletiko Madrida na Vanda Metropolitanu. Do kraja su Jorganžije preko Feliksa, Suareza i Koree uspele da preokrenu rezultat i tako nastave pravi trk ka tituli šampiona.

Ali, pogodak Račića nas je dobro „prodrmao“, a verovatno je razbudio i one koji su taman sinoć krenuli u krevet u Španiji. Naime, jedan od komentatora utakmice između Atletika i Valensije bio je toliko oduševljen golom srpskog fudbalera, da je počeo glasno da viče i krenuo je da hvali igrača Valensije.

Njemu je ovo inače bio prvi gol u dresu Valensije od kako je došao u klub, a prethodne sezone u portugalskom Famalikau postigao je tri gola, dok je na Tenerifama samo jednom zatresao mrežu u 16 utakmica.

Njegova Valensija ove sezone ne blista, jer se nalazi tek dva boda iznad opasne zone na 14. mestu na tabeli, a u sledećem kolu igra zaista važan meč po tom pitanju, jer na svom stadionu dočekuje ekipu Eibara. I verujemo da ćemo Račića ponovo gledati u sastavu, pogotovo posle ove partije.

Video: Pulena izdalo koleno, pao je kao pokošen, uz pomoć lekara napustio teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA