≫ 

Šta se ovo dešava po Francuskoj? Ultrasi Sent Etjena upali na trening, urlali oko igrača

Navijači "zelenih" su ipak imali manje radikalne metode od kolega iz Marselja da prenesu poruku igračima

  • 1
navijači sent etjena Foto: twitter/GFFN

Za udarne sportske vesti dana u Francuskoj zaslužni su navijači dva velikana tamošnjeg fudbala, Marselja i Sent Etjena, koji su na svoj način želeli i uspeli u nameri da pošalju poruku čelnicima i fudbalerima oba kluba.

Prvo su prilično šokantne slike stigle iz Marselja gde su pristalice Olimpika pravim plotunom od baklji zasuli trening centar kluba, pritom su zapalili okolno drveće i napravili požar.

Sličnu akciju, samo bez pirotehnike, isto u subotu, izveli su i najvatreniji navijači Sent-Etjena, koji su, za razliku od fanova Olimpika, uspeli da uđu u trening kompleks ekipe, prekinu trening, i pokličima pošalju poruku igračima i upravi.

Na videu koji se pojavio sa jednog od terena u trening bazi kluba vidi se kako velika grupa navijača urla, navija, a navodno su okružili igrače koji se ne vide najbolje na snimku. Francuski mediji kažu da je deo grupe pokličima hrabrio igrače, dok je bilo i onih koji su ih vređali.

Razlog ovakvog upada navijača je slaba forma Sent-Etjena pred kraj prethodne, i ove sezone, i samo jedna pobeda u psolednjih 18 utakmica u šampionatu. Takav nz je i naterao navijače "zelenih" na ovako radikalan korak, pa možda na ovaj način i uspeju da trgnu fudbalere koji su trenutno 16. na tabeli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA