≫ 

Transfer karijere Darka Lazovića: Fiorentina za 7.000.000 evra dovodi srpskog fudbalera

Sve je više igrača iz naše zemlje na Artemio Frankiju

  • 2
Darko Lazović Foto: Profimedia/LM/Ettore Griffoni/IPA

Fiorentina ima dobro iskustvo sa srpskim fudbalerima i očigledno želi da se ta tradicija nastavi u budućnosti. Trenutno dres ovog kluba nose Dušan Vlahović i Nikola Milenković, a kako stvari stoje, ubrzo, tačnije od narednog leta, mogao bi da im se priključi Darko Lazović.

Dugogodišnji igrač Crvene zvezde bi po pisanju italijanskog Nacionea mogao da se poslednjeg dana zimskog prelaznog roka dogovori sa Veronom oko transfera u Fiorentinu. Pominje se cifra od oko 7.000.000 evra, a Ljubičasti tvrde da bi ostavili Lazovića u svom dosadašnjem klubu do kraja sezone na pozajmici, odakle bi se on potom na leto preselio na Artemio FrankiRanije se za njegove usluge interesovao i Lacio.

Verona je na sličan način poslovala i prethodnih godina. Tako je pre oko 365 dan na isti način u januaru dogovoren, a potom preko leta realizovan transfer Sofijana Amrabata, dok je na isti način ovaj klub prodao Amira Rahmanija ekipi Napolija.

Inače, ovo je Lazoviću druga sezona u Veroni, gde je trenutno jedan od najboljih igrača. Prethodno je po odlasku iz Beograda bio u Đenovi, odakle je 2019. godine, kao što smo već pomenuli, došao u Veronu. Za ovaj klub je upisao ukupno 52 nastupa i postigao četiri gola.

Video: Stanković: Visoka ocena, mnogo smo napredovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA