FS Bosne i Hercegovine traži povratak navijača na stadione, ovo su uslovi koje nude

Zanimljivo, prvo kolo nastavka PL donosi veliki derbi između Želje i Sarajeva

  • 0
FK Željezničar, Stadion Grbavica Printskrin: Youtube/FK Željezničar

Čelnici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine poslali su molbu Institutu za Javno zdravstvo Republike Srpske i Federalnom zavodu za Javno zdravstvo da se utakmice tamošnje Premijer lige tokom prolećnog dela sezone sezone igraju pred navijačima!

Premijer liga trebalo bi da počne 27. februara, a portal "sportsportba" donosi detalje te molbe. Između ostalog, u molbi se navodi da utakmice na otvorenom do sada nisu bile uzrok širenja zaraze.

Takođe, FS BiH je obećao da će ispuniti sve uslove kako se bezbednost ne bi ugrozila. Dakle, ne bi bilo prisustav gostujućih navijača, ukupan broj gledalaca na jednoj tribini ne bi bio veći od 10 odsto kapaciteta te  tribine, između bi bile dve prazne stolice i ne bi bilo kontakta među navijačima.

Zanimljivo, prvo kolo nastavka šampionata donosi veliki gradski derbi između Željezničara i Sarajeva, dva vodeća tima na tabeli. U slučaju trijumfa, Željo će smanjiti prednost na šest bodova i vratiti neizvesnost u borbi za titulu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA