≫ 

Tuhel oživeo i Vernera, Čelsi i Vest Hem izbacili Liverpul iz top 5 Premijer lige

Londonski timovi upisali nove pobede na zatvaranju 24. kola

  • 0
Chelsea , Wolverhampton Foto: Tanjug/AP

Utakmicama u Londonu stavljena je tačka na 24. kolo Premijer lige u kojem je šampion Engleske Liverpul ispao iz top 5 i prepustio više pozicije Čelsiju i Vest Hemu koji su zabeležili očekivane pobede.

Plavci su pod vođstvom Tomasa Tuhela stigli do četvrte vezane pobede u prvenstvu i to na svom terenu protiv Njukasla koji je rutinski preslišan sa 2:0.

Olivije Žiru i Timo Verner su bili strelci za Čelsi u prvom poluvremenu, a ovom pobedom tim sa Stamforda je izbio na 4. mesto premijerligaške tabele posle burnog početka Nove godine i smene Frenka Lamparda.

Ono što navijače Plavaca posebno treba da raduje je činjenica da je Tuhel probudio Vernera koji je postigao gol u Premijer ligi posle 15 utakmica.

Čelsi trenutno deli 4. mesto sa komšijskim Vest Hemom koji nije imao milosti protiv fenjeraša Šefild junajteda na svom terenu.

Čekićari su slavili sa 3:0, a golove su postigli Deklan Rajs iz penala u 41, Isa Diop u 58. i Rajan Frederiks u 96. minutu. Time je ekipa Dejvida Mojesa potvrdila sjajnu formu u kojoj se nalazi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA