≫ 

Ponovo problemi za Juventus: Bentankur pozitivan na koronu, propušta i meč sa Portom u Ligi šampiona

Nema nimalo sreće Andrea Pirlo sa svojim sastavom ove sezone

  • 1
Rodrigo Bentankur Foto: Youtube / Printscreen

Novi problemi za ekipu Juventusa. Andrea Pirlo muku je mučio da sastavi ekipu tokom prethodnih nedelja, kako zbog koronavirusa, tako i zbog brojnih povreda, a sada je spisku odsutnih dodat još jedan fudbaler – Rodrigo Bentankur, potvrdili su iz same italijanskog sastava.

On se nalazi u izolaciji, pošto je pozitivan na koronavirus, nema nikakve simptome, ali će naredne dve nedelje morati da bude van tima, nakon čega će proći kroz testove, pre nego što zvanično bude vraćen u tim, kako bi bio ispoštovan čitav kovid protokol.

Tako su u potpunosti poremećeni planovi Andree Pirla za naredni susret na „Olimpiku“, koji će biti odigran protiv Lacija za nešto manje od 48 sati. Moraće da se okrene nekim drugim rešenjima, što neće biti lako, uzimajući u obzir da je Bentankur bio važan u njegovoj postavci igre.

Pored duela sa Lacijalima, Bentankura nećemo gledati ni u utorak u Ligi šampiona, gde će italijanski sastav morati da juri zaostatak od jednog gola protiv ekipe Porta iz prvog meča.

Video: Ronaldo se zatrpao snegom, a onda ga je Georgina istopila u vrelom đakuziju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA