≫ 

Istorijski uspeh Radnika: Surduličani preko Krstajićevog TSC-a u polufinalu Kupa, junak Makarić

Predvođeni vodećim strelcem Superlige fudbaleri Slavoljuba Đorđevića eliminisali TSC u Senti posle boljeg jedanaesteraca - 4:3

  • 1

Fudbaleri Radnika iz Surdulice napravili su istorijski uspeh i plasirali se u polufinale Kupa Srbije.

Puleni Slavoljuba Đorđevića eliminisali su u Senti TSC Mladena Krstajića posle boljeg izvođenja jedanaesteraca sa 4:3, a nakon nerešenog rezultata (1:1) u regularnih 90 minuta.

Jedini golovi na meču postignuti su u prvom poluvremenu. TSC je poveo preko najboljeg strelca Nenada Lukića u 16. minutu sa bele tačke, da bi izjednačenje gostima doneo vodeći strelac Superlige Milan Makarić u 36. minutu.

U drugom poluvremenu i pored velike borbe nije bilo pogodaka, pa je pobednik i putnik u polufinale odlučen na penal-ruletu gde su gosti imali više sreće.

Kapiten domačih Tomanović i Antonić su promašili udarce u prvoj i četvrtoj seriji, dok je na drugoj strani neprecizan bio Jokić u trećoj. Milan Markarić je izveo poslednji šut za Radnik i pogodio u 5. seriji za veliko slavlje tima iz Surdulice.

Ekipi TSC-a i Mladenu Krstajiću ovo je treći vezani neuspeh posle dva poraza u Superligi od Crvene zvezde i Radničkog iz Niša, a ostaće upaćeno da su im igrači Radnika stali na put ka najvećem uspehu u istoriji kluba.

Osim meča u Senti, ovog četvrtka se igraju još dve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije i to: Spartak - Vojvodina (15 časova) i Partizan - Voždovac (17.05 časova), dok će duel Crvene zvezde i IMT-a biti naknadno odigran.

Video: Potez koji je doveo do toga da TSC povede protiv Radnika iz Surdulice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA