Her Flik ne pomišlja na predaju: Ne volim da gubim, ali sam ponosan kako smo igrali

Trener Bajerna je uveren da njegov tim može u revanšu do polufinala Lige šampiona

  • 0
Holstein Kiel, Bayern Munich Foto: Tanjug/AP

Prvi put još od marta 2019. godina Bajern je izgubio utakmicu u Ligi šampiona, a zaustavljen je od strane Pari Sen Žermena posle niza od 18 pobeda i jednog remija.

Ovo je ujedno i prvi poraz Hansija Flika na klupi prvaka Evrope i Nemačke u elitnom takmičenju, u meču u kojem je njegov tim šutirao blizu 30 puta, a Kejlor Navas zabeležio nestvarnih 10 odbrana.

- Imali smo puno prilika, ali ono što me je oduševilo večeras je fudbal koji smo igrali. Ne volim da gubim, ali ako već treba to da mi se desi ovo je način na koji želim da mi se dogodi - istakao je Flik.

Trener Bajerna ne pomišlja na predaju uoči revanša iako je primio tri gola na svom terenu.

- Ukoliko pogledate naše izdanje, možete da budete optimisti pred ravanš u Parizu. Verujem da možem odo polufinala i učinićemo sve da se tamo plasiramo - zaključio je Hansi Flik.

Trener Bajerna ima problem više u igračkom kadru pošto su zbog povreda večeras već u prvom poluvremenu zamenjeni Leon Gorecka i Nikals Zule, što je uz odsustvo Levandovskog dodatni udarac za Bavarce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA