≫ 

Stanković juri istorijsku sezonu Zvezde, Lalatović najveća prepreka crveno-belima do kraja

Mada se čini da je srpskom šampionu otvoren put do istorije...

  • 8
Dejan Stanković i Nenad Lalatović Foto: MN Press

Pobedom u 164. večitom derbiju, Crvena zvezda je otišla na +12 i definitivno je zacementirala četvrtu uzastopnu titulu šampiona!

Jeste da će sada situacija u taboru crveno-belih biti malo opuštenija kada je u pitanju Superliga, ali dalkeo od toga da srpski šampion neće imati motiv da nastavi sa sjajnim rezultatima.

Jedan od njih svakako leži u činjenici da Zvezda nikada u svojoj istoriji nije osvojila titulu bez poraza u šampionatu. Jeste završila prvensto bez poraza (2007/08), ali je na kraju Partizan bio prvak.

- Poznavajući moje igrače i stručni štab, bilo bi amaterski sa naše strane da stanemo na ovom. Ne znamo naše granice, još uvek sezona nije gotova i može da bude još bolja. Nećemo odustajati ni od čega. Pobedio se derbi i već ga arhiviramo, jer se to tako radi na visokom nivou. Zadovoljni smo, uspeli smo da pobedimo, ali kad se slegne to, mora da se ide dalje - jasan je bio Dejan Stanković posle derbija.

Stanković je u međuvremenu postao kandidat za trenera Sampdorrije, tako tvrde italijanski mediji. Da li će otići u Seriju A ili ne, videćemo na leto, ali ono što je poznato jeste da sipred sebe ima još osam kola posle kojih bi mogao i da probije granicu od 100 poena - prvi put u istoriji.

Gledajući raspored do kraja, najveća mina za Zvezdu i Stankovića mogao bi da bude derbi sa Vojvodinom u 34. kolu koji se, doduše, igra na Marakani. Osim njega, tu je gostovanje u narednom kolu protiv javora koji se bori za opstanak i koji je u prošlosti znao u Ivanjici da iznenadi crveno-bele.

Sve ostale utakmice, da se klubovi ne naljute, ne bi trebalo da predstavljaju Zvezdi problem. Pogotovo što jure rekord bez poraza, tako da im se ni nerešen rezultat ne bi "obio o glavu".

>>> Istorijski dan u Zagrebu - Dinamo u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope od 21.00 igra s Viljarealom u nadi da će ponovo pomeriti granice. Kvota na keca je 3,80, na iks 3,20, dok je dvojka 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Viljareal.

Raspored Zvezde do kraja sezone:

Javor - Crvena zvezda

Crvena zvezda - Radnik

Inđija - Crvena zvezda

Crvena zvezda - Vojvodina

Rad - Crvena zvezda

Crvena zvezda - Zlatibor

Bačka - Crvena zvezda

Crvena zvezda - Metalac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    8. april 2021 | 11:25

    Prijatelju glodaru, koji prosipaš laži, merilo je Evropa. Ove sezone Zvezda je reprezentativno i dostojno predstavljala naš fudbal u LE sa Gentom, Hofenhajnom i Liberecom i kasnije sa Milanim u eliminacionoj fazi LE.

  • ToX

    8. april 2021 | 11:35

    Историјска сезона 🤣🤣🤣 у овој Србији је све могуће ЗЛАТНО ДОБА ,не смем да коментаришем даље,неће објавити,мада мислим да ни ово неће објавити,пропали смо у сваком погледу,нема даље,ал историјска сезона је историјска сезона,само да се људи мало запитају :"У ЧЕМУ"???😂😂😂😂

  • Malajac

    8. april 2021 | 11:17

    Daj bre ljudi kako vas nije sramota pa cela Srbija zna da zvezda namešta utakmice već 3g, uništila je Srpski fudbal sramota šta rade kad tad sve izlazi na površinu šta su radili kokez i terza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA