UEFA izrekla drakonsku kaznu Stefanu Saviću, crnogorski fudbaler propušta četiri naredna meča

Disciplinska komisija reagovala zbog njegovog napada na Ridigera i uvredljivog ponašanja prema sudiji

  • 0
stefan savic Foto: Tanjug/Ap

Crnogorski reprezentativac i fudbaler Atletiko Madrida, Stefan Savić je kažnjen sa četiri utakmice suspenzije zbog napada na Antonija Ridigera tokom meča sa Čelsijem u okviru osmine finala Lige šampiona. UEFA mu je uz to pripisala uvredljivo obraćanje upućeno ka glavnom arbitru meča.

Podsetimo, Madriđani su eliminisani od strane Čelsija, što znači da će Savić svoj ceh platiti naredne sezone u prvim zvaničnim mečevima svoje ekipe, da li Atletika ili neke druge, ostaje da se vidi. Faktički, to znači da on svojem timu neće biti u mogućnosti da pomogne tokom više od polovine grupne faze nadmetanja.

To nije kraj kaznama za tim iz glavnog grada Španije, pošto će Dijego Simeone zbog kašnjenja ekipe prilikom ulaska u igru, a uz to je prijavljeno i nedolično ponašanje čak petorice fudbalera Atletika, što će reći da je delegat sve marljivo posmatrao i beležio u svoju svesku.

Ukupna kazna koju je Disciplinska komisija UEFA izrekla iznosi blizu 24.000 evra, što nije previše za sam klub i moraće da je “iskeširaju” u roku od 90 dana. Samim tim, verovatno će ih malo više zaboleti kazna neigranja Stefana Savića.

Video: Stanojević o Bajbeku i problemima koje im stvara: Neće igrati, povraćao je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA