Superligaš izneo teške optužbe za nameštanje: Kad se ekipe ne dogovore, onda sudije kroje rezultat

Pazarci uputili još jedno saopštenje koje se tiče regularnosti

  • 12
FK Novi Pazar Foto: MN press

Nakon što su nedavno javno tražili da se sve utakmice za opstanak igraju u istom terminu, čelnici Novog Pazara oglasili su se saopštenjem kojim su direktno "udarili" na regularnost takmičenja.

Pazarci su u prethodom kolu dobili Mladost iz Lučana, prvi su ispod crte sa identičnim brojem bodova kao i Javor i Radnički iz Niša, a njihovo saopštenje koje su izdali u nedelju prenosimo u celosti:

- FK Novi Pazar se bori za opstanak u Super ligi na terenu, a za istinu i pravdu iznošenjem činjenica u medijima. Cela fudbalska javnost mogla bi da se uveri u novu sramotu u našem prvenstvu, ovog puta u režiji sudija. Kada se klubovi ne dogovore oko ishoda meča, onda će se sudije koje direktno utiču i na rezultate i na situaciju na tabeli potruditi.

- Zbog korektnosti i kolegijalnosti prema klubovima, nećemo pominjati nikakve utakmice, niti imena sudija koji godinama bacaju ljagu na naš fudbal, ali svi su mogli da vide kako sudije lopovi prilagođeni tabeli superligaša. Srbija ima velike fudbalske sudije, ali i one koji se ne mogu nazvati proizvoljnicima, već izvršiteljima koji rade posao za svoje izvođače. I svi to vide, i svi to znaju pre mnogo godina, ali nikad nisu videli slabosti sudijske organizacije ovako brutalno i degutantno kao ove godine.

- Molimo da analiziramo sve sudije prethodnog fudbalskog kola i trajno uklonimo sve one koji su pravili kardinalne greške sa namerom da utiču na krajnji rezultat. Greške su sastavni deo fudbalske igre, ali samo kod nas su ′′ greške ′′ postale sastavni deo najneregularnijeg prvenstva u istoriji našeg fudbala - stoji u saopštenju Pazaraca.

Podsetimo, do kraja Superlige su ostala još dva kola, a Novi Pazar će najpre gostovati Metalcu pre nego što u poslednjem kolu dočeka Napredak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    10. maj 2021 | 16:17

    Kako vas nije sramota da se javite? Pa kako ste usli u Superligu?

  • ZALE GROBAR

    10. maj 2021 | 16:16

    Ovu situaciju je samo zvezda zamrsila jer je ona učestvovali kao nekada tri za tri. To je i Dejan Savićevića priznao. Vi kažnjavate nebitne klubove a glavne mešetare štitite. Sram vas bilo breeeeeeee.

  • Džek

    10. maj 2021 | 16:49

    A kad ste sa još 34 satelita i miljenicom glasali da je suđenje u cirkus ligi regularno niste razmišljali o tome da mečka može svuda da zaigra samo kod tenka ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA