≫ 

Nema dokaza o nameštaljki na Parku prinčeva: Francuzi obustavili istragu utakmice PSŽ - Zvezda

L'Ekip javlja da je tužilaštvo odustalo od daljeg procesa

  • 46
Crvena zvezda, Psg Foto: Tanjug/AP

Kancelarija francuskog finansijskog tužilaštva prekinula je istragu povodom navoda da je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5 miliona evra da će srpski šampion na utakmici Lige šampiona sa PSŽ-om izgubiti sa pet golova razlike.

Francuski šampion je slavio 3. oktobra 2018. sa 6:1, a prema navodima uglednog L'Ekipa, tužilaštvo je pokrenulo istragu nekoliko dana ranije (30. septembra) na sugestiju neimenovanog doušnika iz UEFA.

Optužba je bila da se radi o “kriminalnom udruživanju zarad prevare u sportu“, ali i PSŽ i Crvena zvezda su odmah kategorički demantovali takve navode.

Ugledni francuski list piše ove srede da je tužilaštvo odlučilo da prekine istragu, jer nije pronašlo nikakvo dokaze da je bilo nečasnih radnji ili nameštaljki.

Podsetimo, nakon afere koja je izbila i naslovne strane u L'Ekipu, Beograđani su angažovali uglednu francusku advokatsku kuću "Dipon-Moreti" kako bi zaštitili svoja prava, a najavljivali su i tužbu za klevetu protiv uglednog lista.

Video: Koreografija na svim tribinama dočekala fudbalere Crvene zvezde i PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Grujic

    12. maj 2021 | 16:29

    "Neimenovani dousnik" ima ime. "On" ili "ono" odaziva se na Vladimir Vuletic...

  • I

    12. maj 2021 | 18:34

    sada me jos samo zanima da li će onaj koji je to prijavio biti pravno gonjen i zasluženo kažnjen za uvredu časti i imena jedinog srpskog prvaka evrope i sveta?!

  • Džoni

    12. maj 2021 | 17:10

    Ajmo grobari,jer krećete da se javljate...na 3,2,1...😂.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA