≫ 

Zvanično: Nikolić potpisao ugovor od 5 miliona evra!

Nekadašnji trener Partizana ostaje u moskvi još tri sezone

  • 2
Marko Nikolić Foto: TV Arena Sport / Printscreen

Srpski trener Marko Nikolić i zvanično jer produžio saradnju sa Lokomotivom iz Moskve do 2024. godine.

Informacija je ozvaničena na klupskom sajtu, a posle potpisa utiske je izneo Vladimir Leončenko, generalni direktor Lokomotive.

- Svakom treneru treba vremena da izgradi efikasan tim. Ovog proleća zabeležili smo značajan napredak kako na timskom nivou tako i kada su u pitanju pojedinci. Zadovoljni smo što je potpisan novi ugovor sa šefom stručnog štaba, tri godine smatramo optimalnim rokom za stvaranje tima koji će moći da postigne uspeh kako u Rusiji, tako i u evropskoj konkurenciji - rekao je Leončenko.

Nikolić je naglasio da je dogovor lako postignut zahvaljujući upravi kluba. Podsetimo, ruski mediji su objavili da će nekadašnji trener Partizana u naredne tri sezone zarađivati 1,8 miliona evra po sezoni.

- Veoma sam srećan i uzbuđen što smo produžili ugovor. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli sa osvajanjem trofeja. Za ovo moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu - rekao je Nikolić.

U nedavno okončanoj sezoni u Rusiji Marko Nikolić je osvojio treće mesto s Lokomotivom, kao i trofej u kupu.

Video: Marko Nikolić o Stanojeviću i Lalatoviću pred derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    21. maj 2021 | 21:57

    Auuuu ovi iz saveza i zvezdine kuhinje se prevrcu od muke. Pa svi njihovi treneri zajedno ne mogu da zarade toliko kao celavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA