Predrag Rajković pred transferom karijere: Menja jednog od najboljih golmana na svetu!

Srpski reprezentativac napušta Rems i Francusku

  • 0
Predrag Rajković Foto: Marko Jovanović

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković biće novi čuvar mreže Milana, prenose francuski mediji.

Iako u zemlji Galskih petlova ne navode konkretne informacije transfera, novac i dužinu ugovora sa Rosonerima, nema sumnje da u taboru Remsa ozbiljno razmišljaju o prodaji Rajkovića koji ima još dve godine ugovora u sadašnjem klubu.

Paolo Maldini, sportski direktor Milana, u potrazi je za golmanom, jer pregovori sa Đanluiđijem Donarumom nisu završeni onako kako je klub očekivao.

S druge strane, Rajković (25), ima sjajnu sezonu na golu Remsa, drugu u nizu i njegove intervencije nisu prošle nezapaženo.

Nekadašnji čuvar mreže Jagodine i Crvene zvezde procenjen je na Transfermarktu na 9 miliona evra, a prošle godine Rems je za njega tražio čak 20 miliona.

Prvi pik Milana bio je Majk Manjan, golman Lila, ali je odjednom u prvi plan izbio Rajković, što je za tamošnje medije i potvrdio prvi čovek Remsa Žan Pjer Kajo.

Prošlog proleća, baš u ovo vreme, Predrag Rajković takođe je bio povezivan sa Milanom, dok ove sezone Srbina prate i Valensija, Borusija iz Dortmunda i Monako.

Video: Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, mi znamo: Vučić o ubistvu vođe Alkatraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA