Gde je najbolji napadač? Sa tvojom mamom: Srpski fudbaler uvredio navijača, plaća na neobičan način

Despotović je nervozno reagovao na društvenim mrežama

  • 6
Đorđe Despotović Foto: MN Press

Srpski napadač Đorđe Despotović našao se u centru pažnje ruskih medija u petak, jer je posle meča svog tima protiv poljskog Rakova u četvrtak veče uvredio jednog navijača!

Naime, Rubin je izgubio od Poljaka kod kuće i ispao je iz Evrope, dok Despšotović nbije igrao zbog povrede. Međutim, to nije sprečilo navijača da ga na društvenim mrežama uvredi.

- Gde je najbolji napadač ruske Premijer lige (RPL), koji je rekao da bi, da nije otišao u Kazahstan, danas igrao za Barselonu ili Real? Gde si, Despotoviću - zapitao se navijač koji je vrlo brzo dobio odgovor od Srbina:

- Sa tvojom mamom!

Naravno, klubu nije dugo trebalo da uputi zvanično izvinjenje, a odlučili su i da kazne Despotovića na zanimljiv način.

- Despotović je, kao i svi i mi, bio jako iznerviran i nije uspeo da suzbije emocije, pa poziva vas i vaše majke na utakmicu protiv Krila! Promocija važi ako kupite kartu za sebe, onda vaše majke mogu besplatno! O trošku Despota - poručio je klub.

>>> Real Madrid nije mnogo „divljao“ u prelaznom roku, doveo je Alabu, i želi da razvija mlade igrače za koje smatra da su stasali za velika dela. Koliko je to tačno dobićemo naznaku večeras (22.00) kada Kraljevi gostuju Alavesu - kvota na dvojku je 1,47. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RPD

    14. avgust 2021 | 09:38

    hahahaha ovo je odlično 😂

  • Realno

    14. avgust 2021 | 09:34

    Hahah...sve ce ih Despot! Kakav potez kluba, bukvalno su rekli- Ne, ne..nece Despot samo tu jednu sto ga pominjali, svima ce majku..

  • Old Delija

    14. avgust 2021 | 10:45

    Pravo u metu. 🤩🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA