≫ 

Zvezda bez navijača u Razgradu: Bugari stavili "rampu" zbog korone, crveno-beli idu na meč uz niz uslova

Definitivno će se igrati na stadionu u "Ludoj šumi"

  • 5
Radovan Pankov, Miloš Degenek

Foto: Marko Jovanović

Bilo je polemike da li će se meč između Ludogoreca i Crvene zvezde uopšte odigrati u Bugarskoj zbog izuzetno loše situacije sa koronavirusom u Srbiji, zbog koje su nam gotovo sve evropske države stavile zabranu putovanja. Međutim, s obzirom na to da crveno-beli "poslom" dolaze u Razgrad, neće im biti zabranjen ulazak i moći će da nastupe u drugom kolu Lige Evrope.

Gosti imaju dozvolu za dolazak, ali pod jasnim uslovima. Protokol iz Niona je više nego jasan kada je u pitanju kovid-19 i Zvezda ne može da povede u Bugarsku više od 55 članova u svojoj ekspediciji.

- Mi dolazimo poslom u Bugarsku i nema zabrane koja je doneta za sve ostale građane Srbije. Ekspedicija zajedno sa igračima, može da ima ukupno 55 članova. Prema planu sledeće srede čarterom letimo, ide se do Varne, zatim sledi više od sat vremena autobusom do hotela u Razgradu - rečeno je za sajt MaxBet Sporta iz "Ljutice Bogdana".

To dovodi do novih problema. Crveno-beli neće imati podršku navijača u Razgradu, osim onih koji se u tom momentu možda nalaze na području Bugarske. Na tribinama na stadionu neće moći da bude više od 4.000 navijača, što je zapravo trećina kapaciteta.

>>> Sevilja u prva četiri kola Primere nema poraz, a večeras (19.30) dočekuje Valensiju koja je takođe dobro otvorila sezonu. Kvota na keca u Mozzartu je najveća na svetu - 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Valensija.

Video: Bakljada Delija na 165. večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PERA KOJOT

    22. septembar 2021 | 10:54

    Ionako je to selo usred nicega bio 2015 ,zao mi je samo sto klubu ne mogu da pruzim podrsku klubu eee Bugari uvek noz u ledja Srbima ko u ratovima...

  • Cvrc

    22. septembar 2021 | 14:39

    Miloie je prolazio odlicno u gostima i sa mnogo jacim ekipama nema opravdanja...🤘

  • panic

    22. septembar 2021 | 09:58

    sve je to izrezirano znalo se da ce se igrati ludogoretz ce pobediti pare ce se podeliti zvezda ce reci falilo nam 10 igraca ali ce svi biti zadovoljni osim navijača koji ce biti matretirani na putu do Bugarske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA