≫ 

Gotovo: Suma potpisao za Kuvajt SC i postao milioner!

Bivši vezista Partizana je brzo našao uhlebljenje posle rastanka sa crno-belima

  • 24
sejduba suma Foto: MN Press

Najavili smo pre nekoliko dana da je bivši fudbaler Partizana Sejduba Suma na pragu novog angažmana i to se večeras obistinilo. Gvinejski fudbaler je parafirao ugovor na sezonu sa kuvajtskim klubom Kuvajt SC, najboljim i najbogatijim klubom u istoimenoj zemlji, koji u narednoj sezoni ima velike ambicije.

Suma je parafirao ugovor do godinu dana, po kome će zaraditi tačno 1.000.000 evra, plus bonuse ukoliko Kuvajt SC osvoji tamošnje prvenstvo ili neko od tri takmičenja u Kupu. Pride, Gvinejac i čelnici pomenutog kluba su u ugovor uvrstili i klauzulu o mogućem nastavku saradnje za još godinu dana, ukoliko, naravno, obe strane budu zadovoljne u predstojećem periodu.

Rekosmo nedavno da Kuvajt SC iuma visoke ambicije, želju da se, shodno ulaganjima vrati u vrh tamošnjeg fudbala, jer prošlogodišnja treća pozicija ne zadovoljava bogate vlasnike. Otuda su tokom leta angažovani i nekadašnji igrači velikih evropskih klubova poput Džona Obija Mikela (Čelsi, Midlsbrou, Stouk...) i Dijumersija Embokanija (Anderleht, Monako, Standard, Volfsburg...), koji bi uz Gvinejca trebalo da vrate trofeje u vitrine.

Pored ponude Kuvajt SC, Suma je imao i razgovore sa jednim klubom iz Dubaija, no, dve strane nisu našle zajednički jezik, pa je odlučio da prihvati ponudu iz Kuvajta koja je bila konkretna i finansijski izuzetno unosna.

Podsetimo, Suma se nedavno prevremeno rastao sa Partizanom zbog neslaganja sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, odnosno kršenja klupske discipline, koje je kulminiralo javnim obraćanjem i napadom na šefa stručnog štaba, posle koga se i klub i Humske umešao. te odlučio (u dogovoru sa igračem) na raskid ugovora.

Video: Grobari iz Zvornika napravili spektakularnu bakljadu: Gorela Drina zbog Partizanovog rođendana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Air Mo ✈

    5. oktobar 2021 | 22:32

    Srećno crni brate

  • Miloš

    5. oktobar 2021 | 22:30

    Srecno kapitenu,hvala ti za sve.Najbolji si bio,a to sto te ne razumeju je njihova slabost....da nisi valjao ne bi se o tebi pricalo...srecno

  • Igor Obrenovac

    5. oktobar 2021 | 23:31

    Sve najbolje Sumice. Izdajnička uprava i Ser Šamrok će ukucati poslednji ekser u sanduk FK Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA