Bivši štoper Brage poručuje: "Zvezda je moja velika ljubav, tako će biti dok ne umrem"

Lazar Rosić trenutno igra za Moreirense, a ugovor mu ističe sledećeg leta

  • 1
Lazar Rosić

Foto: MN Press

S obzirom na to da je tri godine igrao za Bragu, a tamo stigao iz Superlige, sadašnji defanzivac Moreirensea Lazar Rosić bio je idealan sagovornik portugalskih medija pred dolazak Crvene zvezde!

Rosić je od 2019. član Moreirensea, dok je u Srbiji igrao za Radnički iz Kragujevca i Niša, kao i Vojvodinu, a svojevremeno je čak i dao gol Zvezdi igrajući za "Real sa Nišave."

Ono što je zanimljivo, a što je Rosić i priznao u razgovoru za "A Bolu" jeste to da je veliki navijač najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Crvena zvezda je moja prva ljubav. Tako će biti dok ne umrem. Volim i poštujem druge, ali ništa nije uporedivo. To je pomalo ludo, radi se o porodičnom nasleđu, sa pet ili šest godina sam već prvi put gledao derbi Zvezde i Partizana na stadionu. Najveći san je da igram tamo, ali to je san svakoga ko nosi Crvenu zvezdu u krvi - rekao je Rosić, a potom se osvrnuo na meč između Brage i Zvezde u četvrtak:

- Nadam se da će oboje proći, nemam hrabrosti da prognoziram rezultat. Verujem da će se kvalifikovati, jer Midtjiland neće pobediti u Bugarskoj.

Rosić je u dresu Brage odigrao skoro 50 mečeva, sada je kapiten Moreirensea, a ugovor sa ovim klubom mu ističe na leto 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zdravko

    8. decembar 2021 | 17:56

    Bre Srbin ili ne.Bravo brate🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA