≫ 

Stanković prozvao Falka pred Bragu: "Neko ima karakter, a neko ga nikad neće imati"

Italijan neće putovati u Portugaliju, kao i Sanogo i Nikolić

  • 14

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je na konferenciji za medije da zna koji tim će izvesti u četvrtak veče protiv Brage (21 čas, Arena Sport, RTS 1), kao i da u Portugaliju neće putovati Seku Sanogo i Filipo Falko.

Dok se za defanzivnog vezistu znalo da se nije oporavio na vreme, Stanković je iznenadio vešću za Falka i u međuvremenu je indirektno prozvao Italijana zbog nekih stvari.

- Sanogo, sve smo pokušali, jednostavno ne ide, nije 100 odsto zalečio povredu i to je veliki hendikep za nas, svi znamo šta nam on donosi. Kad god on stigne da pohvata sve po sredini, mi smo napred bili opasni. Uspeli smo da vratimo Njegoša Petrovića, biće adekvatna zamena za Sanoga. Veljko Nikolić se vratio, trenirao je sa nama, ali neće putovati sa nama - rekao je Stanković i zatim se osvrnuo na Falka:

- Falko neće putovati, ima neku povredu, mislim da bi morao da povede računa o sebi, posebno kada nam treba svaki igrač. Nekada treba stisnuti zube, ali to zavisi od karaktera. Sanogo je igrao sa pokidanim mišićem, Katai sa temperaturom, umalo se nije onesvestio. Tu se pravi razlika, neko ima karakter, neko nema. To su ti momenti kada neko stegne zube i reskira sebe zarad cele grupe. A ima neko ko nema, to i neće nikada imati.

Video: Dejan Stanković iskreno o odlasku iz Zvezde: Nemam ugovor, veže me srce

Podsetimo, Zvezdi je u četvrtak potrebna pobeda ukoliko želi da ide direktno u osminu finala Lige Evrope. Ići će tamo u u slučaju remija, ali da Midtjiland ne slavi u Razgradu, dok su u opticaju i drugo i treće mesto koje onda vodi u Ligu konferencija.

Takođe, Stanković je na ovoj konferenciji govorio i o ponudama koje ima iz Italije i tom prilikom je dodao da za Zvezdu nije vezan ugovorom - već emocijama!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oppo

    8. decembar 2021 | 14:46

    Koliko si stručnjak pokazuje kontradiktornost da od igrača tražiš da igra sa povredom(Sanogo sa pokidanim mišićem) a posle kukaš što se nije oporavio...da nije reskirao tada sada bi bio spreman.

  • Munze

    8. decembar 2021 | 16:09

    Čovek ne zna šta je sa dionijem sada sa falkom daj da pitam kasirku u radnji možda ona zna...

  • Zeka

    8. decembar 2021 | 15:46

    Pa u pravu je Falko, Umesto da ga ustališ u tim ti ga pustaš po 30 minuta. A svima je jasno da je dobar igrač I da ima bolju tehniku od svih igrača Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA