≫ 

Posle psa, golubovi: Životinjsko carstvo u Humskoj, svi se setili meča sa Anortozisom

Snimak sa meča Lige konferencija obišao je planetu

  • 12
Pas Partizan Foto: MN Press

Kada su fudbaleri Partizana i Anortozisa odmerili snage pre desetak dana u Ligi konferencija, sigurno niko nije mislio da će im šou ukrasti jedan – pas. Malo je nedostajalo da se nešto slično ponovi na jučerašnjem duelu crno-belih i Kolubare u Superligi.

Podsetimo, jedan pas prekinuo je zagrevanje igrača na meču protiv Kiprana, a nakon toga je naočigled zaprepašćenih fudbalera Anortozisa izvršio veliku nuždu na travnjaku. Potom se potrudio čak da prekine meč, tako što je utrčao na sam teren.

Životinjsko carstvo upotpunjeno je sinoć na utakmici Superlige Srbije protiv Kolubare, pošto su se na travnjaku našli novi nezvani gosti. Reč je o jatu golubova koje je sletelo nadomak kaznenog prostora gostujućeg tima u trenucima kada je Partizan kombinovao u zadnjoj liniji.

Zadržale su se ptice na terenu poprilično dugo, prisutni gledaoci i navijači su čak uspeli i da ih fotografišu kako mirno “kljucaju“ po travi stadiona u Humskoj. Sudija Nenad Minaković procenio je da nije potrebno prekidati meč, pošto su ptice ubrzo odletele kada su igrači krenuli ka tom delu terena.

Svakako, simaptično podsećanje na duel sa Kipranima i dokaz koliko je priroda nepredvidiva, čak i na fudbalskoj utakmici.

Video: Navijači skandiraju Stanojeviću: Grobari slave sa trenerom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA