≫ 

Futsaleri se pobedom oprostili od Evropskog prvenstva u Holandiji

"Orlovi" savladali domaćina posle preokreta - 2:3 (1:0)

  • 2
Futsal selekcija Srbije

Foto: Printscreen/RTS

Futsal reprezentacija Srbije pobedom se oprostila od Evropskog prvenstva u Holandiji. "Orlovi" su u poslednjem kolu posle preokreta savladali domaćina sa 3:2, ali je to nedovoljno za plasman u narednu fazu.

Uoči utakmice našem timu je bila potrebna pobeda od čak devet golova razlike posle loših izdanja i poraza od Portugalije (4:2) i Ukrajine (6:1).

Na ovom meču "Orlovi" su odigrali sjajno prvo poluvreme, imali 12 šuteva, osam puta u okvir gola, ali je golman Holandije bio maestralan. Na drugoj strani domaćini su poveli u trećem minutu preko Martinusa i to iz jednog od retkih šuteva u prvom delu.

Drugo poluvreme počelo je loše po naš tim jer je Rakić postigao autogol u 23. minutu, ali od tog trenutka Holandija kao da se isključila.

Naš tim zaigrao je sjajno, i preko Rajčevića u 27, Rajića u 32. i Stojčeskog u 33. minutu, stigao do preokreta i pobede na oproštaju od Evropskog prvenstva.

Domaćini su probali u finišu da dođu do remija i prolaska u drugu fazu, napadali su i sa igračem više, imali i penal, ali im srpski tim to nije dozvolio. Iz naše grupe dalje su prošli Portugalci i Ukrajinci.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    28. januar 2022 | 22:08

    Odlicna utakmica,da smo bili kompletni ko zna gde bi nam bio kraj.Svaka cast momci.

  • Ivan Kv

    28. januar 2022 | 22:44

    Ovaj odnos na utakmici koja im realno ne znaci nista,borba,zalaganje,radovanje...za primer da se pusta svim reprezentacijama u svim sekekcijama,svaka vam cast momci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA