Zvezda poslala Nikolića u Francusku: Veljko u Lionu traži rešenje svojih problema

Sa "Marakane" se nadaju da će tamo konačno biti pronađen lek za njegove probleme sa povredama

  • 0
Sajam Medija 2019, Fudbaleri Crvene zvezde, Veljko Nikolić, Njegoš Petrović Foto: A. Nalbantjan

Nikako Veljko Nikolić ne može da bude srećan i zadovoljan tekućom sezonom. Prošle godine je imao zapaženu ulogu među crveno-belima, a ove je nekako sve to palo u vodu i bio je na margini svih dešavanja. Povreda skočnog zgloba mu je maksimalno limitirala minutažu i odigrao je samo 234 minuta na osam susreta.

Pokušavao je konstantno da se vrati na treninge, međutim povreda ga je iznova pratila i ostajao je van bilo kakvog takmičarskog ritma. Verovali su u klubu da će se nešto promeniti tokom zimskih prirema, ali nije bilo nikakvog pomaka, baš naprotiv.

Tokom jednog bezazlenog starta na loptu u Beleku, on je obnovio povredu i na nekoliko dana morao je i da napusti pripreme u Turskoj. To nikako nije godilo igri i taktici crveno-belih, posebno zato što su se nadali da bi mladi vezista mogao da se vrati na pređašnji nivo.

Postojala je ozbiljna mogućnost da tokom zime Nikolić promeni klub, jer su za njega bili zainteresovani skauti Slavije. Ali nisu mogli da vide ništa, jer on nije ni igrao na utakmicama i uglavnom je samo stajao sa strane. Na snimcima se nije videlo ništa, pa je odlučeno da se Veljko na kraju prosledi u Francusku.

Nadaju se na stadionu "Rajko Mitić" da bi to moglo da pomogne i stvari pomeri sa mrtve tačke, posebno zato što Zvezda i dalje nastupa u tri takmičenja - Ligi Evrope, Superligi Srbije i Kupu naše zemlje.

Ovo nije prvi put da neki naš fudbaler putuje u kliniku u Lion, pošto je svojevremeno tamo bio upućen i legendarni Užičanin, Nemanja Vidić.

Video: Trubači s Đurđevdanom upali u svlačionicu Zvezde: Veljko Nikolić skočio na sto, Borjan otvara pivo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA